Kam s dětmi – Farmapark Soběhrdy - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kam s dětmi – Farmapark Soběhrdy

Krásný pátek! Před námi je víkend, tak se vám třeba bude hodit recenze na Farmapark Soběhrdy, kam se vydala Blanka se svým dvouletým Hugem. Budu ráda i za vaše postřehy, jestli jste na farmě byli a jak se vám tam líbilo.

Farmapark Soběhrdy

O Hugově momentální zvířátkové obsesi jsem už psala, a dneska mám pro vás další tip, kam s dětmi na výlet, pokud jste na tom doma třeba podobně. Farmapark Soběhrdy najdete zhruba půlhodinku cesty autem od Prahy, směrem na Benešov. Pokud auto nevlastníte, můžete se ovšem dopravit i speciálním Farmabusem z Prahy (nutno rezervovat dopředu).

Co v Soběhrdech všechno uvidíte? Nu – takovou zvířátkovou nálož jako v pražské ZOO nečekejte, ale mají tu kozy, ovce, velbloudy, pštrosy, lamy, osly, koně, králíky, klokany, buvoly – myslím, že je toho dost, i když tenhle výběr možná není z nejexotičtějších. To ale vůbec nevadí. A sympatické je, že zvířátka mají poměrně velké výběhy a vypadají spokojeně.

Kromě samotného prohlížení (a krmení) zvířat, případně třeba i jízdy na ponících, se děti mohou zabavit i na různých odrážedlech, velkých trampolínách, houpacích sítích, pirátské lodi, tubingem atd. Na atrakce ve  Farmaparku není nouze, jsou pěkně rozmístěné po celém areálu a dospělí i děti si užijí hezkou procházku. A kdyby vás náhodou už bolely nohy, můžete využít služeb farmataxi nebo absolvovat vyhlídkovou jízdu koňským spřežením.

Farmapark Sobehrdy

Občerstvení v areálu je samozřejmostí. A musím říct, že nám i dost chutnalo. A pokud vás přepadne náhlá nepřízeň počasí, lze využít celkem velkou vnitřní hernu.

Takže, pokud vás už znavila pražská ZOO a potřebujete změnu, nebo prostě jen chcete vidět něco nového, je Farmapark ideální. My byli zatím dvakrát, vždycky o víkendu, a nebylo tam ani tak narváno, což je určitě bonus navíc. Tak snad se vám návštěva bude taky líbit!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial