Jak uspořádat perfektní svatbu v přírodě? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Jak uspořádat perfektní svatbu v přírodě?

Zdroj: Pixabay

Svatby v přírodním a rustikálním stylu jsou stále in. Pokud je toužíte posunout ještě o level výš, uspořádejte obřad přímo na louce nebo v lese. Poradíme vám, jak vybrat vhodné místo, co si počít s výzdobou i na co si dát pozor, aby vše proběhlo jako po másle. 

Myslete na zázemí

Svatba v přírodě bude přirozeně letní záležitostí. I během teplých měsíců vás ale může překvapit nečekaný déšť. Aby se v takovém případě nemusela veselka rušit, je dobré mít plán B. 

Malé sešlosti se smrsknou pod party stan. Plánujete-li ale velkou slávu, zajistěte si dostatečně velký krytý prostor. Před nepřízní počasí budete potřebovat ochránit nejen vy, ale i svatebčané, kapela nebo svatební fotograf.

Když příroda, tak příroda

Když už se rozhodnete pro svatbu v přírodě, mějte ji na prvním místě. Louky, lesy ani hory nebudou nadšené z bujarých oslav a diskotéky do brzkých ranních hodin. Plánujte adekvátní zábavu a informujte svatebčany, že se svatba ponese v mírnějším duchu.

Nesnažte se být moderní

Lesy i louky vám pomohou vytvořit příjemnou a romantickou atmosféru s minimem námahy. Stačí ctít jejich krásy a nezakrývat je výdobytky moderní doby.

Barevně slaďte výzdobu spíše do zemitých a umírněných tónů, jako je hnědá, smetanově bílá a zelená. Při výběru dekorací se držte přírodních materiálů. Dobře bude vypadat dřevo v jakékoliv podobě, ale i ozdoby z pytloviny nebo juty. 

Obstarejte si povolení

Kromě zajištění kapely, cateringu a svatebního fotografa budete pro svatbu v přírodě potřebovat povolení majitele pozemku. Některé louky a lesy spadají přímo pod Lesy ČR, jiné pod město či obec nebo jsou v soukromém vlastnictví. Majitele dohledáte v katastru. Až po získání jeho souhlasu můžete začít plánovat a chystat svůj velký den D. 

*Sponzorovaný PR článek.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial