NOVÝ ZAČÁTEK, NOVÝ BLOG - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

NOVÝ ZAČÁTEK, NOVÝ BLOG

Konečně vám mohu oznámit, na čem jsem poslední dny pracovala. Spouštím nový blog: S láskou Alice. Bude zaměřen na seberozvoj, módní inspiraci a zdravý životní styl.

Od teď nové příspěvky najdete už jen tam. Možná vám sem nějakou dobu budu dávat ochutnávku článků, ale celé si je přečtete už pouze na tomto blogu.

S tím se pojí i přejmenování mých sociálních sítí. Instagram, Facebook i Youtube se v nejbližších dnech změní z mé staré přezdívky „Mámou stylově“ na „S láskou Alice“.

Co mě k této změně vedlo? Už delší dobu jsem se tu necítila jako já. Byl ode mě očekáván obsah pro mámy, kolem dětí a já se už chtěla věnovat jiným tématům a přidat i nějaké služby. Mámou zůstanu napořád, ale jen pro svoje děti. Online už chci působit pod svým jménem. Se změnou názvu přichází nová energie a plánuji plno novinek, máte se na co těšit.

Jestli mě tedy chcete následovat v mém životě dál a nechat se ode mě třeba inspirovat, jak mít lepší a spokojenější život a to samozřejmě stylově (móda mě bavit nepřestala), přidejte si do záložky můj nový blog. Jestli mě sledujete na sociálních sítích, žádné změny dělat nemusíte, jen se vám změní v odběru moje přezdívka. Věřím, že se budeme potkávat i nadále, buď online, nebo i naživo 😉

Pořiďte si podobné kousky z outfitu:

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial