Jak nosím zvířecí potisky/ OUTFIT - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Jak nosím zvířecí potisky/ OUTFIT

Jestli se aspoň trochu zajímáte o módu a sledujete, co se nosí, nemohly vám na přehlídkových molech (ani na Instagramu) ujít zvířecí potisky. Hlavně ten hadí, který je trend no. 1. Já osobně už mám doma delší dobu leoparda, hlavně na tomto kožichu, který jste na mě viděli už několikrát. Řekla bych, že je takový nadčasový a tento divoký vzor se bude nosit stále. Ale hadí potisk je celkem něco nového a můžete ho teď vidět úplně všude. Už delší dobu koketuji s tím, že si s tímto potiskem pořídím kotníčkové boty, možná nějakou sukni nebo top. O kabelce jsem moc neuvažovala, ale když jsem viděla tuto na e-shopu brandfield, zamilovala jsem se. Hlavně proto, že mi přišla i jako dělaná pro busy mámu. Vleze se toho do ní tolik!

kabelka s hadim potiskem

Sice jsem Guess kabelky nikdy moc neprožívala, ale znáte to, nikdy neříkejte nikdy. Tato mi přijde hezky vkusná a jak je prostorná, z toho jsem úplně paf. Dám do ní malý nákup i notebook a má šmrnc. Jen je tam pro mě challenge, jak ji nosit. Úplně narovinu, úplně ke všemu bych si ji nevzala. Tento zvířecí vzor je na mě už dost výrazný, takže ho kombinuji s neutrálními barvami. Ale neříkám, že ho nemůžete mixovat s jinými vzory, věřím, že někdo na to má „koule“ a bude to na něm vypadat dobře. Já se v tomhle ale zatím držím při zemi. Určitě by se skvěle vyjímala s bílou, klidně od hlavy až k patě, nebo s klasickým denimem. Tentokrát jsem si ji vzala k tomuto elegantnímu trenčkotu a to kabelce myslím slušelo moc. Co říkáte?

Co vy a zvířecí vzory? Líbí se vám a nosíte je?

kabelka s hadim potiskem kabelka s hadim potiskem

Photo credit: Karol

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

(4) Komentářů

  1. Krasna. Moc ti to slusi, vsetko dokonale zkombinovane. Mne sa zvieracie motivy moc pacia, ale na inych Uplne sa v tom necitim, vlastnim iba tigrie pyzamo

  2. Ja zrovna ted dostala od tchyne propinaci saty s podobnym hadim vzorem, a zrovna vcera jsme to tady zkousely, co k tomu… myslim si, ze kdyz to clovek zkombinuje jen s neutralnimi barvami, tak to je proste nejvic chic! I kdyz tteba cervena, cerna a hadi vzor nemusi byt vubec spatna at se Ti kabelka dobre nosi!

  3. Mě se zvířecí vzory všeobecně moc líbí 🙂 nesmí se to s nima přehnat, ale jeden kousek k nějakému neutalnimu oblečení jako to máš ty je prostě pecka 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial