Dámské legíny s vysokým pasem – 4 důvody, proč je musíte mít - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Dámské legíny s vysokým pasem – 4 důvody, proč je musíte mít

Legíny nesmí chybět v šatníku žádné ženy. Na trhu je spousta druhů a barev legín, dokonce i legíny s krásnými vzory, takže si každá žena najde ty své. Skvělé jsou zejména pro svou praktičnost a komfort při nošení, ale najdeme i mnoho dalších výhod, mezi které patří také univerzálnost.

Proč jsou legíny tak skvělé

Hodí se pro každý indoorový a outdoorový sport. Ať už jdete cvičit jógu, posilovat, chystáte se do fitka či na procházku, legíny vám budou skvělým společníkem. Využijete je jak při turistice, tak při hře s dětmi. Můžete si je ale obléct i jen tak na doma, protože takové pohodlí, jaké dokážou poskytnou legíny, vám téměř žádný jiný kus oblečení nenavodí.

Jsou lehké, pružné a perfektně padnou na každý typ postavy. Krásně obepnou postavu, čímž ji tvarují a zakryjí tak případné nedokonalosti. Různé délky legín (dlouhé, tříčtvrteční či legínové kraťasy) umožňují jejich nošení po celý rok. V zimě oceníte i možnost zakoupit zimní legíny.

Širokou nabídku najdete třeba na Bolf.cz.

Legíny s vysokým pasem prostě musíte mít

Typů legín je mnoho, dnes se ale zaměříme na legíny s vysokým pasem. Proč je skvělé je mít pořád po ruce?

  1. Perfektně sedí při sportu právě díky vysokému pasu. Nemusíte se obávat, že vám budou sjíždět. Vaše záda budou neustále chráněná, a navíc budete mít na sobě skvělý módní kousek. Nemusíte je spravovat po každém pohybu a můžete se tak v klidu věnovat činnosti, kterou děláte. 
  2. Obléct si k nim můžete téměř cokoliv. Bude se k nim hodit sportovní podprsenka, tílko i tričko s krátkým či dlouhým rukávem. Dobře vám poslouží i jako ochrana před chladem k sukni nebo šatům. Ani dlouhá mikina není problém.
  3. Dokonale tvarují postavu. Legíny s vysokým pasem mají jednu pro ženy perfektní vlastnost – zvýrazní křivky, ale zároveň skryjí nedokonalosti tím, že stáhnou pas a vytvarují bříško, které bude vypadat více ploché. 
  4. Díky své elasticitě vás nebudou tlačit ani jakkoli omezovat v pohybu. Protahování ani kardio s legínami nebude problém.

Podle čeho legíny vybírat?

Nejdůležitější je správný výběr velikosti. Při zkoušení se zkuste protáhnout, dřepnout si, ať víte, že vás nebudou nikde svírat či omezovat v pohybu. Musejí být ale upnuté, rozhodně by neměly být volné.

Ujasněte si, pro jaký účel legíny kupujete. Tomu následně přizpůsobte volbu materiálu a typ legín.

Materiál pro sportování by měl být pružný, prodyšný a savý. Také mohou být legíny vyrobeny z rychleschnoucí látky. Na výrobu se nejčastěji používá polyester a elastan, nejoblíbenější je ale varianta v bavlně, která je vhodná jak pro trénink, tak na každodenní nošení.

Dalším bodem je design. Design přizpůsobte příležitosti, ke které budete legíny nosit. Vyrazíte na nákupy do města, nebo ven do hor? 

Barva hraje také velkou roli. Rozhodně by vaše skříň neměla postrádat zcela univerzální černé legíny. Hodí se ke všemu a použít je můžete pro každou událost. Stále oblíbenější jsou také výrazné barvy a legíny s různými motivy.

Legíny mohou mít i praktické prvky, jako jsou např. kapsy, do kterých můžete dát třeba klíček od skříňky nebo domu, a reflexní prvky dobře viditelné i večer po setmění.

*sponzorovaný post

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial