Na procházku s kočárkem i pro kávu. Trendy mikinové šaty by neměly chybět ani ve vaší skříni - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Na procházku s kočárkem i pro kávu. Trendy mikinové šaty by neměly chybět ani ve vaší skříni

Jsou šik, pohodlné a chodit v nich můžete prakticky po celý rok. Mikinové šaty patří k letošním módním trendům a rozhodně by neměly chybět ani ve vaší skříni. Jak je správně nosit a kombinovat, abyste se v nich cítila skvěle?

Seznamte se s athleisure stylem

Už jste slyšela o trendu zvaném „athleisure“, který povýšil sportovní módu na oblečení pro běžné denní nošení? Vynachválit si ho nemohou jak nastávající maminky, tak ženy, které tráví většinu času péčí o své malé ratolesti. Mikinové šaty se tak přidávají k tolik oblíbené teplákovce, ledvince a kšiltovce, což jsou kousky, které má dnes ve skříni již téměř každá žena.

Mikinové šaty do každého šatníku

Mikinové šaty s přehledem vynosíte po většinu roku, během chladnějších dnů je totiž stačí doplnit legínami a parkou nebo teplejší bundou. Šijí se z měkké teplákoviny, která příjemně hřeje, nikde neškrtí a nekouše. Nejčastěji jsou v délce ke kolenům a takzvaně oversized, takže vám dopřejí maximální pohodlí a schovají i nějaké to kilo navíc.

S čím kombinovat mikinové šaty

Výhodou mikinových šatů je, že vypadají skvěle samy o sobě. Ozvláštnit je ale můžete ledvinkou nebo páskem, který zvýrazní vaši siluetu. Do chladnějšího počasí k nim oblékněte legíny nebo úzké kalhoty a džínovou bundu, skvěle vypadají také se svetrem nebo rolákem. Štíhlé postavě budou slušet i v kombinaci se širokými kalhotami.

Na hřiště i do přírody

Jestliže plánujete vyrazit s dětmi na hřiště nebo na výlet do přírody, zůstaňte věrná sportovnímu vzhledu. Mikinové šaty s kapucí a kapsou klokankou doplňte ledvinkou nebo batůžkem, do kterého se vám vejde vše potřebné. Vklouzněte do tenisek, nasaďte kšiltovku proti slunci a užijte si den na čerstvém vzduchu.

Do městských ulic

Chystáte se nechat děti ve školce nebo u prarodičů a ve zbytku dne zařídit nějaké neodkladné pochůzky po městě? Oblékněte si k mikinovým šatům legíny a džínovou bundičku, outfit dolaďte crossbody kabelkou a pohodlnými sandálky a můžete vyrazit.

Na romantickou večeři

Mikinové šaty vám poslouží i v případě, že vás čeká večeře s partnerem ve vaší oblíbené restauraci. Místo oversized šatů z teplákoviny však dejte přednost úpletovému kousku s páskem, který zvýrazní vaši siluetu. Batoh vyměňte za psaníčko, tenisky za slušivé sandálky a pak už si jen užijte romantický večer ve dvou.

Že ještě nevlastníte trendy šaty z teplákoviny? Napravit to můžete na Heurece, kde najdete širokou nabídku mikinových šatů pro nejrůznější příležitosti.

JAK VYBRAT SATY

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial