5 ověřených střihů dámských přechodových bund do proměnlivého jarního počasí - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

5 ověřených střihů dámských přechodových bund do proměnlivého jarního počasí

V období, kdy teploty zejména k večeru nebo časně z rána nedosahují zrovna příjemných hodnot, se vyplatí mít po ruce přechodovou bundu. Takovou, kterou budeme moct přehodit přes ramena nebo se do ní schoulit, když hodnoty na teploměru začnou klesat. Nesmí nám však nijak narušit celkový outfit. Proto je klíčové, abychom při výběru dobře věděli, co se zrovna nosí.

Trenčkot jako zástupce elegantního stylu

Patříte k ženám, které milují elegantní styl? Ráda vyzařujete svou ženskost a nebojíte se sáhnout po lodičkách, pokud si to situace žádá? Pak hledáte přechodovou bundu, která košile zkombinované s kalhotami s puky dokonale podtrhne a možná dodá konečný šmrnc. Ideálním kandidátem je odlehčený trenčkot, který si lze pořídit v barevném provedení, ale také lze sáhnout po béžové klasice.

Trenčkot se však hodí bez přehánění ke všemu. Nemusíte ho nutně kombinovat pouze s kalhotami a košilí, nebojte se ho spojit s džínami a obyčejným bavlněným jednobarevným tričkem a pohodlnými teniskami. I toto spojení funguje naprosto báječně.

Košile všude, kam se podíváte

Ať už procházíte nabídku obchodů, nebo se při každodenní procházce zastavíte u výlohy módního domu, určitě jste zaznamenala velký trend v podobě košil. Ty se však nenosí pouze pod bundami, k dostání jsou dnes košilové přechodové bundy. Zatímco některé jsou vyrobeny z tradičního (a možná trochu retro) manšestru, jiné jsou z koženky. V každém případě vypadají naprosto fantasticky.

Vršky košilového střihu lze označit za kousek, který slaví velký comeback. Pokud byste totiž nahlédla do časopisů o módě, jež vycházely v osmdesátých a devadesátých letech, přesně na tento model byste narazili.

Denim nestárne

Že vám ještě v šatníku chybí denimová bunda? Mrkněte do e-shopu Bolf. Takzvaná „džíska“ se nosí už pár let a nevypadá to, že by odcházela z přehlídkového mola. Zatímco v době, kdy prvně zaplňovala pulty obchodů byla k dostání sotva v jedné verzi, nyní máte z čeho vybírat. Nabízí se dlouhé varianty, ale také krátké verze. Prodávají se přechodné bundy z modrého denimu, ale také z černé nebo bílé džínoviny. A zatímco některé jsou hezky vypasované, jiné jsou volného střihu. Pro jakou verzi se rozhodnete vy?

Větrovky jsou zpátky

Vzpomínáte si na volné bundy, které byly z lehkého, často průhledného materiálu? Říkalo se jim větrovky. A přesně tento typ svršku se opět dostává na scénu a sklízí jeden úspěch za druhým. Jsou ideálním řešením na léto, kdy přes svá ramena potřebujete přehodit pouze něco lehoučkého, co vás ochrání před ranním chladem nebo před ne tak teplými večery. K dostání jsou v mnoha barvách, za zvážení však stojí mentolové či jinak pastelové odstíny.

Tvíd se dostává do popředí

Po několika letech, kdy se o tvíd prakticky nezavadilo ani pohledem, se nyní tento styl dostává opět do čela pozornosti. Nemyslete si však, že si nutně musíte koupit pouze tvídové sako. Dnes se prodávají i moderně střižené kabátky, které svým vzhledem trochu připomínají tolik oblíbený bomber (mimochodem, ten také ještě nevyšel z módy).

Tvídové přechodné bundy většinou podtrhávají elegantní styl, ovšem kombinace s džínami také nezní vůbec špatně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial