Víkend v Bad Schandau/ OUTFIT - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Víkend v Bad Schandau/ OUTFIT

Znáte německé lázeňské městečko Bad Schandau? Možná jste o něm už slyšeli, nebo tam dokonce byli, ale já (trošku se stydím) se o něm dozvěděla až teď nedávno. A přitom je od Prahy takový kousek! Vlastně je i blíž než Drážďany. Nachází se v Saském Švýcarsku kolem Labe a ta krajina je tam dechberoucí. My tam byli pozvaní ještě s jinými blogerkami na víkend, kdy se v tamních lázních konal už 17. ročník festivalu Liquid Sound.

bad schandau

Sice jsme tam strávili vlastně ani ne 48 hodin, ale zážitků mám na celý měsíc! Prošli jsme si i projeli celé městečko, svezli se zdejším proslulým městským výtahem (kde se natáčel film Grandhotel Budapešť) a s mužem jsme vyšplhali na Bastai, což je taková skalní pevnost, na které se tají dech. Máte z ní výhled na úplně celé Saské Švýcarsko. Do toho jsme si užívali wellness v lázních Toskana Therme, kde probíhal už zmiňovaný festival Liquid Sound. To znamená, že tam hrála živá hudba, promítala se videoprojekce a vy jste se tam mohli přitom rochnit v bazénech.

A jako perla na závěr, ubytovaní jsme byli v krásném pětihvězdičkovém hotelu Elbresidenz an der Therme, kde bydleli při natáčení různých filmů takové hvězdy jako Brad Pitt, Toms Hanks, Quentin Tarantino nebo John Malkovich. Jak to v něm vypadalo, co jsme jedli a dělali, se můžete kouknout ve videu níže, to vás tam přenese lépe než fotky.

Na fotkách se ale aspoň můžete kouknout na můj outfit, který jsme fotili na terase a zahradě před hotelem.

bad schandau

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

(2) Komentářů

  1. To je pastva pro oci, ty barvy podzimu a tvuj outfit neuveritelne ladi.. Ja bych tak moc chtela mit alespon z poloviny takovy cit pro modu Zatim se drzim základnich neutralnich barev, tak nemuzu snad nic zkazit. Ale uz mi to obcas prijde nuda, ale na vetsi odvaz si netrofnu. A prostredi, ve kterem jste travili vikend, je nadherne,to by bylo neco pro me. Tohle mi laka mnohem vic, nez more… Prostě malebna krajina, kouzelná priroda atd.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial