Staré věci nesmrdí / OUTFIT - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Staré věci nesmrdí / OUTFIT

Jako vždy přemýšlím, co bych vám k tomuto outfitu napsala. Po tom, co jsem ale dostala komplimenty na mikinu a pak i v sámošce na sukni s otázkami odkud jsou, téma článku mi bylo jasné. Vždyť já mám asi 80% věcí na sobě z druhé ruky! Jak tu koženkovou sukni, tak tu mikinu s výšivkami, tak i kabelku LV ( o té jste si všechno mohli přečíst TADY).

outfit second hand

V sekáčích jsem nakupovala za svých mladých let, potom jako máma jsem tam lovila oblečení pro holky a i teď mi nevadí se porozhlédnout na vinted, nebo v nějakém bazaru. Co já tam už našla za poklady! A právě k nim mám i takový jiný vztah a jako bych si jich víc vážila, jsou to moje kořisti. Takže myslím, že lze chodit pěkně oblečená a nemusíte utrácet majlant. I ty značkové luxusní kabelky se dají pořídit v různých vintage shopech za menší cenu a přitom v dobré kondici (jen ale nakupujte opravdu v těch ověřených, trochu i narážím na kauzu Chanel kabelka z mých instastories, na kterou se mě stále ptáte 🙂 , nebo chtějte vidět originální účet).

Co jste si z druhé ruky naposledy pořídili vy?

Photo credit: Karol

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

(3) Komentářů

  1. Nejraději nakupuji z druhé ruky kašmírové svetry a hedvábné šátky. Dělá mi radost chodit v kvalitě a šetřit peněženku a životní prostředí, protože nekupuji šunty.

  2. Ta mikina je super, pamatuju si, jak se mi líbila, už když si jí ukazovala poprvé. Nakupování z druhé ruky miluju, mám to jako druh sportu, mám radost, že mám pro sebe nebo děti něco originálního a zároveň dost ušetřím a je to i ekologické.

  3. Nakupuju často na Vinted. Našla jsem tam plno pokladů, třeba pouzdrovou sukni Pietro Filipi ještě s visačkou za asi 150. -, těhotenský vlněný kabát za 250.- novy.. Mám z toho mnohem větší radost, než když si něco koupím za normální cenu v obchodě 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial