Kam s dětmi v Praze: Králík v rádiu - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kam s dětmi v Praze: Králík v rádiu  

Než jsem se dostala k psaní tohoto článku, chvíli jsem přemýšlela, jestli to má vůbec cenu – kavárna a restaurace Králík v rádiu mi totiž přišla natolik “profláknutá”, že jsem se domnívala, že ji určitě všichni znají. A ejhle, během posledních několika dní jsem se přesvědčila, že to tak není. Nevědět o Králíkovi by byla škoda, takže tady je můj další tip, kam můžete zajít i s dětmi.

Králík v rádiu je rodinná kavárna a restaurace v Karlíně (kam přesídlila z Vršovic). A zatímco předchozí kavárny, které jsem vám doporučovala, byly buď “trochu i pro děti” nebo naopak hodně pro děti, ale třeba se tam nedalo dobře najíst… tak Králík má úplně všechno! Od výborné kuchyně až po skvělé zázemí pro děti – venku i vevnitř.

Jídelní lístek se obměňuje každý den – aktuální menu můžete vždy nalézt i na webu. Navíc si můžete dát i něco sladkého třeba ke kávě. A jídlo je nejen výborné, ale také skvěle vypadá. Určitě nebudu přehánět, když napíši, že mít Králíka blízko, tak tam ráda zajdu na jídlo i bez Huga (část Králíka funguje jako klasická restaurace, ale taky naopak si jídlo můžete vzít i do herny).

Dětem je k dispozici jedna hernička se spoustou hraček, přičemž po celou dobu je  zde přítomná i chůva, která se vašemu dítěti věnuje a pohlídá ho – ve skupině několika dětí, když jí dáte najevo, že o tuto službu stojíte. Kromě toho mají chůvy vždy připravené i různé aktivity (spíše pro větší děti, cca od tří do šesti let), které se pravidelně obměňují (rozpis si také můžete prohlédnout na webu). V létě je také přístupná i veranda, kde je malé pískoviště, bazének, a mini králíkárna.

Další službou kavárny je třeba možnost uspořádat dětem narozeninovou párty v salonku, který tu mají, nebo je dát do herničky na hlídání a odejít pryč z kavárny si cokoliv vyřídit. Vstup do herničky je zpoplatněn, ale za více dětí (nebo pokud si zařídíte permanentku) máte slevu. Ceník jednotlivých služeb je k dispozici také na stránkách Králíka.

Jedinými “nevýhodami” tady mohou být dvě věci: někdy je v Králíkovi tak narváno, že máte pocit, že děti padají i ze stropu 🙂 A taky, že pokud se chcete s dětmi najíst a pár hodin tu pobýt, nevyjde vás to úplně levně. Upřímně – na každý den to (alespoň pro nás) není, ale pokud chcete občas sobě nebo dětem dopřát, je Králík určitě dobrá volba!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial