Outfit: Když nemám co na sebe a jak z toho ven - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Outfit: Když nemám co na sebe a jak z toho ven

Pravidelný problém žen: „Co si vezmu na sebe?“ Asi vás to překvapí, ale i já někdy řeším toto dilema. Né že bych toho měla ve skříni málo, spíš se mi najednou nic z toho nelíbí a žádná kombinace mi nepřijde dost dobrá. Ještě když se v tom mám fotit na blog a otevřít se tak pro všechny ty kritické komentáře. A mě chytá taková panika, že mám sto chutí zůstat doma nebo nakonec jít jen v pyžamu. Módu mám opravdu strašně moc ráda, baví mě si s ní hrát, kombinovat neslučitelné, ale někdy jednoduše nemám svůj den a nějak mi to nejde. A nejhorší je, když se mi to stane před nějakou schůzkou a tlačí mě i čas.

Jak z toho ven? Asi jako při každé panice. Snažím se uklidnit, zavřít oči a zhluboka dýchat. Všechny ty negativní myšlenky i komentáře odháním z hlavy a koncentruji se na ty základy ve skříni. Ty mě vždycky zachrání a jsem tak nesmírně ráda, že jsem investovala do pár „obyčejných nadčasových kousků“, které tahám stále dokola, a pořád vypadají dobře a já se v nich cítím svá. No a co, že jste je na mě už viděli. Fast fashion se snažím podvolovat co nejméně a naopak chci unosit, to co mám – nejlépe až do roztrhání. Venku je stále ještě mírně chladno, takže tahám džíny, mé oblíbené v tmavém denimu. K tomu hedvábnou košili, která pozvedne každý outfit (pod fotkami máte tipy na pár kousků, které jsem našla za celkem dobré peníze), a abych zamaskovala následky sladkého z Velikonoc, hážu přes sebe ještě černou vestu. Geniální věc, schová všechno a vypadáte v ní elegantně. Aby look nevypadal tak fádně, nazouvám stříbrné boty. A korunu každému outfitu dodá i hezká kabelka, tuto Pinko ke mně zavál osud. Aneb pokračování mého životního motta: „když po něčem toužím, získám to skoro vždy a naprosto nečekaně“, Vinted opět zabodoval 🙂 Tak a je to. Já vyrážím na schůzku kupodivu včas a panika je pryč. Sice nemám bůhvíjak originální kombinaci, ale cítím se dobře a ve své kůži. A o tom to právě je, vědět, co na mě funguje a nebýt za každou cenu nutně originální. 

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

(10) Komentářů

  1. Krásně zkombinovaný outfit na to, že jsi vlastně nevěděla, co na sebe vzít 😉 já bych si k němu vzala kalhoty s vysokým pasem, nějak je teď můžu a připadá mi, že vypadají lépe…

  2. Diky bohu za dziny Lee v tmavem denimu, zachranuji me denno denne ? Poridila jsem si je na zaklade tveho doporuceni z videa o 10 nadcasovych kouscich a nedam na ne dopustit! A kombinace se stribrnymi botkami a modrou..dokonale!

  3. Moc Ti to sluší! To se mně taky stává, plná skříň věcí a najednou se mně nic nelíbí, nemůžu najít žádnou kombinaci se kterou bych byla spokojená… nejlepší je to, když spěchám ráno do práce, proto se snažím chystat oblečení už večer. A tmavý denim je opravdu záchrana i pro mě tam se investice vyplatí.
    Petra

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial