Co a kde pořídit výhodně ve slevách na poslední chvíli – nadčasové oblečení i věci pro děti - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Co a kde pořídit výhodně ve slevách na poslední chvíli – nadčasové oblečení i věci pro děti

Pokud mě sledujete na Instagramu, tak asi víte, že mám nemocné holky, takže i když venku máme krásně, trávíme čas v pronajatém bytě. Tak jsem aspoň mohla trošku probrouzdat obchody, co kde mají hezkého ve slevách. V ČR mě nákupní horečka minula, ale teď mě chytnul takový absťák si něco pěkného pořídit, že jsem málem přetížila všechny uvedené e-shopy. Probíhá totiž poslední týden novoročních slev a většina z nich ještě přitvrdila a nasadila slevy už na již stávající slevy, takže se dají pořídit opravdové skvosty za zlomek jejich původní ceny. Zaměřila jsem se hlavně na ty nadčasové, které nejsou na jednu sezonu. A když už jsem byla v tom online surfování, pár tipů, co kde právě teď pořídit výhodně, jsem vám sem rovnou hodila 😉

ZOOT (KLIK)

Začnu od nejvíce dostupného online obchodu v Česku. I když Zoot prodává hlavně fast fashion, dají se tam najít i kvalitnější kousky, které vám vydrží pár let. Třeba se tam dají pořídit opravdu pěkné moderní boty, natrefila jsem tam ve slevě i na kožíšek (umělý samozřejmě), kabát s podílem vlny, večerní šaty, hodinky nebo klasické sako. A všechno za moc příznivé korunky.

TOPSHOP (KLIK)

Tento anglický obchod opravdu miluji, dají se tam najít krásné trendy věci, ale hodně kvalitní. A mám i dobrou zkušenost  s botami. V ČR má pobočku je v Palladiu v Praze a tam stejně nic moc nemají, tak se i vyplatí si věci pořídit online, i když se zasílají až z Anglie. Ve slevách mě zaujala velmi moderní letecká bunda (sherling jacket) a kotníčkové boty se cvočky, nebo ty ponožkové, ty jsou teď velký hit 🙂

OUTNET (KLIK)

Jak název obchodu napovídá, jedná se o takový outlet značkového oblečení. Za naprosto krásné ceny tu seženete třeba oblečení od Michaela Korse nebo skvostné plavky a spodní prádlo, ale i další.

MYTHERESA (KLIK)

Ze všech e-shopů s designérskými značkami, mi přijde, že tady ty slevy mají nejlepší a nabídku opravdu velmi širokou. Ceny jsou samozřejmě už vyšší, protože se jedná o velká designérská jména, ale právě teď ve slevách si skvosty od nich můžete pořídit až o 70% levněji. Třeba doporučuji investovat do džín značky Acne, pěkně střiženého blazeru a porozhlédnout se můžete  i po designérských kabelkách, je to skvělá příležitost, jak nezkrachovat a opatřit si kvalitní kabelku, která vám bude dělat radost několik let.

MODIST (KLIK)

Nedávno jsem narazila i na tento e-shop s krásným značkovým oblečením a doplňky. Nemá tak širokou nabídku, ale zase tam najdete menší značky, které se jinde špatně shání a přijde mi, že i ty ceny má hodně dobré. Zaujaly mě tam třeba tyto hedvábné a kašmírové šátky. Ty by měly patřit do základu ženského šatníku, mají tolik využití! A právě teď tam na stávají slevy ještě dostanete 15% slevu extra, stačí uvést kód: EXTRA15. To se vyplatí 🙂

LOUISA VIA ROMA (KLIK)

Italský designérský e-shop, tam chodím okukovat kabelky, teď jsem tam narazila na tuto Kate Spade za super cenu, nebo tam mají hezké doplňky i sandálky. Nebo jsem ve slevě vyhmátla hedvábné šaty (ty první na fotce).

ALL SAINTS (KLIK)

Tato značka je proslulá svými koženými křiváky. A taky tím, že je párkrát do roka má ve slevě, hurá. Takže hurá, toho se prostě musí využít. Kožený křivák je parťák na celý život.

DĚTSKÉ VĚCI VE SLEVĚ 

Hoky mají všeho dost, takže v jejich segmentu jsem se držela, ale stále v mnoha e-shopech probíhají slevy na dětské oblečení a různé příslušentví. Dole jsem vám vypsala pár tipů, na které jsem narazila.

FEEDO.CZ – ve slevě tu můžete pořídit kosmetiku, dětské hračky, nádobí i autosedačku

PRODETI.CZ – za výhodnou cenu koupíte botičky i nějaké oblečení pro malé dobrodruhy

51015.CZ – hodně levné a hodně hezké dětské oblečení

MELIJOE.COM – trošku hezčí dětská móda, ve slevách se tam dají pořídit i celkem dostupné oblečky

Co vy a slevy, pořídili jste v nich něco? Líbili se vám moje tipy?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial