Outfit: Květinové glamour opojení - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Outfit: Květinové glamour opojení

Kdo by to kdo kdy řekl, že já, která je se vzory na oblečení opatrná, si pořídí celokvětované šaty? Byla to láska na první pohled. Verča, majitelka obchůdku Slow Bazar s (vesměs designérským) oblečením z druhé ruky se v nich vyfotila na Instagramu a já ji už psala, že je chci 🙂 A druhý den pro ně cupitala. A víte, co? Cítím se v nich skvěle, žensky a tak nějak vesele. S červenými doplňky jsem je i mírně přikořenila do glamour stylu, musím říct, že o pozornost kolemjdoucích jsem neměla nouzi a chlapi mi i pomohli s kočárkem do tramvaje, což je v Praze co říct.

glamour_silanglamour_silan_1glamour_silan_2glamour_silan_3

Občas tedy není na škodu ze sebe udělat pořádnou dámu a nebát se být „glamour“ i během dne. Stačí nahodit červenou rtěnku a pořádný úsměv. A samozřejmě nezapomínejte i na vůni, která vás definuje. Třeba pravý francouzský parfém, který můžete cítit i v této aviváži Supréme od Silanu, rafinovaný a přitom šťavnatý s tóny  sicilského pomeranče a kalábrijského bergamotu. Je to jedna z mála aviváží, která mi neničí mé čichové buňky a prádlo po ní voní, jak kdybych do něj dala papírky nasáklé parfémem. A teď si představte, že můžete v glamour stylu vyrazit do Paříže, nebo se doma hýčkat pravidelnou dávkou francouzského parfému. Stačí zkusit štěstí v této soutěži. Držím vám pěsti!

glamour_silan_5

Tipy na nákupy:

P

(3) Komentářů

  1. míša šikulová - Odpovědět

    Krásné a velmi ženské, Ali 🙂 Za mě všechny palce nahoru 🙂 Opět skvělá volba a slušivá kombinace 🙂 Přeji pěkné odpoledne.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial