Outfit: V jednoduchosti je krása - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Outfit: V jednoduchosti je krása

Kolikrát ty nejjednodušší věci fungují (i vypadají) nejlépe. Klasický trench coat, basic tričko, džíny a Conversky. Tím se nikdy nic nezkazí a přitom to vypadá tak stylově! Neplatí to ale jen u oblečení, ale i jiné spotřební produkty a doplňky kolem sebe preferuji bez zbytečné načančanosti, spíše s důrazem na kvalitu, v efektivním provedení a se špetkou rafinovanosti, která je odliší od nudného průměru.

outfit_ruzova lahev_10

Proto v poslední době v kabelce nosím eko láhev 24Bottles* v jednoduchém designu, ale unikátní svými vlastnostmi. Nedokážu během dne fungovat bez vody a kupované jednorázové PET lahve nepodporuji. (Navíc víte, že při výrobě jedné plastové lahve se vyprodukuje 0,08 kilo oxidu uhličitého uvolněného do vzduchu?) Což u této z nerezové oceli nehrozí. Přesto je lehoučká a neuvolňují se z ní žádné ftaláty ani BPA. Ale proč vám ji ukazuji v outfitu? Jednoduše mi k němu ladí. Vybrala jsem si ji v jemné pastelově růžové barvě, která se taak hodí k jaru, ale zároveň vypadá i stylově, když ji vytáhnu z kabelky 🙂 Vybírat ji ale můžete na eshopu Elarte i z jiných krásných barev. Řekněte sami, kdybych z té kabelky vytasila obyčejnou plastovou láhev, už by to tak elegantně nevypadalo 🙂

Jak to máte vy? Nosíte taky pěkné lahvičky, nebo si kupujete jednorázové PET lahve? 

outfit_ruzova lahev_2 outfit_ruzova lahev_9outfit_ruzova lahev_3 outfit_ruzova lahev_8 outfit_ruzova lahev_7 outfit_ruzova lahev_5outfit_ruzova lahev_1

Tipy na nákupy:

P

(10) Komentářů

  1. Ahoj Ali, s těmi lahvemi to mám úplně to samé. Doma piji z kohoutku, a v kabelce a na cvičení mám ekologickou lahev ze skla ecobottles – od značky retap myslím 🙂

  2. Budu se opakovat, ale…dokonale 🙂 A mam v planu si nejakou stylovou lahev na vodu na leto poridit, vypada to skvele a petky uplne nemusim.

  3. Já v létě piju raději syceniu nebo jemne sycenou vodu.. doma máme sodastream a na ven si chci pořídit 0,5 l lahev od nich. Na nesycenou mám jednu reklamní lahev a zatím jsem s ní spokojena.

  4. Moc pekne,ale ja se priznam,ze flasku na vodu tedy opravdu neresim,a penizky investuji radeji do jine casti obleceni,doplnku????, a jsem v tomhle docela skleroza-budto ji naplnenou zapomenu doma,ci si proste nejakou vodu koupim,priznam se,ze neresim,jako moje zlata mamka,kolik flaska vody stoji???
    Na cviceni jsem nejakou“specialni nosila“,ale znacku uz nevim,hlavne je pro mne prakticnost,a mozna tak jeste barva(typicka zenska?)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial