Dětský outfit: Divošky a žraloci v parku - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Dětský outfit: Divošky a žraloci v parku

Asi se divíte, co ti žraloci v nadpisu 🙂 Protože Divošky už asi znáte. Chtěla jsem nejprve anglické slovo „shark“ přeložit do češtiny a ženského rodu, ale vzniknul by z toho pěkný patvar. Tak takto 🙂 A proč SHARK? Protože holčičky nosí oblečky od české značky se špičatýma zoubkama Shark in the Park.

Stojí za ní sympatická maminka Bára, která značku dětského stylového oblečení vybudovala od A do Zet. Jen na šití má najaté profesionální švadleny (samozřejmě české). Návrhy jsou zatím spíše v základních barvách černá-šedá, červená nebo modrá s nějakými zajímavými detaily. U šatiček, které má oblečené Sárinka, je to potisk s ploutvičkou, kapsičky a mašlička se třpytkami (na fotkách to moc není vidět) a důležité je, že sukně se TOČÍ!!!  Jinou totiž Sárinka nenosí 🙂

U Stelinky jsou to zase šik kraťásky s puntíky a sytě růžovo-červené tričko s kočičkou. Všimněte si toho střihu, řekla bych, že má trošku širší ramena než standardní trička, je tak vzdušnější a pohodlnější. Stelince jsem vzala velikost tedy malinko větší, takže jí nesedí tip ťop, ale spokojená v tom byla a v pohybu jí nic nepřekáželo. Naopak jsem byla ráda, že jsou kraťásky malinko delší, protože když spadla, tak neměla odřená kolínka, což by se u šortek v mini délce asi stalo.

Za sebe tedy tuto značku a oblečky můžu doporučit, látka oblečení (pouze bavlna) je pevná a šití je velmi precizní. Pokud byste si je chtěli osahat na živo, navštivte Báru na stánku na Dyzajn marketu.

shark_in_the_park_4shark_in_the_park_3shark_in_the_park_5shark_in_the_park_6shark_in_the_park_2shark_in_the_park_7shark_in_the_park_1shark_in_the_park_8

Co, kde koupit:

R

1 komentář

  1. Obidve sú neskutočne chutné, nielen v tomto oblečení !
    Je skvelé kupovať od českých výrobcov kvalitné vecičky, ktoré vyzerajú pekne, nie sú posiate tisícimi farbami a ako vidím nie sú tam všade kvetinky, motýliky alebo iné dievčenské vzory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial