Outfit: Černobílá není nuda - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Outfit: Černobílá není nuda

Zase moje oblíbená černobílá kombinace. Ale i když dám k sobě jen kousky v těch protikladných barvách, může to vypadat zábavně. Důležité víc než barvy jsou střihy, materiál a textura. A samozřejmě doplňky.

Neodolala jsem a musela jsem si totiž obléci svoji novou pouzdrovou midi sukni, kterou jsem ulovila ve slevách v Zaře. Takovýto střih sukně jsem hledala strašně dlouho! A přemýšlela jsem, co si k ní mám vzít, abych zvládala chůzi s kočárkem a příležitostně i běh za Stelinkou. Podpatky tedy přes den moc nepřicházely v úvahu. Takže jsem to vzala trochu sportovně s teniskami, ale Adidas Superstar* prostě nejsou obyčejné tenisky, že? 😛 Každopádně tento trend sportovní obuvi v kombinaci s elegancí je na vrcholu, tak jsem se po něm ještě svezla. A jak víte, miluju protiklady, takže když běžné tenisky, tak k ním extrémně ženské puntíkaté punčochy. No řekněte sami, přijde vám to jako nuda?

Co vy, nosíte tenisky jenom ke kalhotám, nebo i na tento dívčí způsob?

cernobila neni nuda cernobily outfit outfit tenisky adidas superstar outfit_cernobila_4 outfit_cernobila_5

Tipy na nákupy:

R

(6) Komentářů

  1. Moc vam to slusi, ale me osobne treba ty tenisky rusi celkovy dojem. Ty by se mi spise libily k volnym satum nebo dzinove sukni 🙂

  2. Ali, sekne Ti to, za mě tenisky jen na hřiště, ale u Tebe mi to nevadí ;-), já s dětmi prerefuju k sukni baleriny.

  3. LenkaBrestenská - Odpovědět

    Mne sa tento celok veľmi páči spolu tak ako je, ale moja odvaha na takéto niečo nestačí, takže u mňa vždy k takémuto outfitu len lodičky.

    • Tu kabelku jsem pořizovala už asi před rokem a půl v My Tesco na Národní, jak tam mají tu značku s doplňky Parfois, nebo jak se to jmenuje 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial