Jak na výuku cizích jazyků už od útlého dětství / Sponzorovaný post - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Jak na výuku cizích jazyků už od útlého dětství / Sponzorovaný post

Myslím, že mi dáte za pravdu, že v dnešní době je znalost cizího jazyka velmi potřebná a určitě bychom měli vést naše děti k tomu, aby si osvojily cizí řeč už v útlém věku. Nemusí samozřejmě mluvit zcela plynule, to po nich nikdo nechce, ale určité podvědomí o jiném jazyku než tom českém, je velmi vhodné. Naše divoška má ve školce hodiny angličtiny a vstřebává ji hravou formou, že sama žasnu, kolik slovíček už umí. A hlavně jí to baví!

Maxik-75

Pojďme si ale říci, proč se vyplatí umět cizí jazyky a jak na to, aby je ovládaly i ti naši nejmenší. (O informace se podělili zástupci z Maxíkovy jazykové školky.)

Potřeba umět i několik cizích jazyků je stále vyšší. Čím více jazyků člověk umí, tím lépe se pohybuje ve světě, kde se kdykoliv domluví podle potřeby. Nezanedbatelnou výhodou je umět cizí jazyky v době, kdy se ucházíte o zaměstnání u zahraniční firmy.

S výukou cizího jazyka neotálejte příliš dlouho

Chcete, aby vaše děti uměly cizí jazyky bez problémů? Možná si plánujete, že jim našetříte na studium v zahraničí, kde se ocitnou náhle v cizím prostředí a budou prostě vhozeni do reality střetu správné konverzace. Studentská léta jsou ale poněkud vzdálena, jestli máte doma miminko nebo dítě předškolního věku. V současnosti existují způsoby, jak je začít učit už velice brzy. Nejlépe vsaďte na prostředí, kde se vaše děti ocitnou v kolektivu stejně starých dětí a budou se tam cítit dobře. Takové jsou třeba jazykové jesle a školky s nabídkou pestrých aktivit a zábavného učení cizích jazyků.

Maxik-85

Výuka cizích jazyků od rodilých mluvčích

Výuka cizích jazyků od rodilých mluvčích vždy přinese skvělé výhody. Nechybí ani v jazykové školce v Praze 5, kde se kromě učení zaměřují i na skvělou zábavu. Předškolním dětem od jednoho roku do sedmi let jsou k dispozici různé aktivity. Jde například o plavání v bazénu, sportovní gymnastiku, jógu nebo hudební kroužek. Děti se ocitnou v moderním interaktivním prostředí v péči kvalifikovaného personálu. Vyučují zde anglický a ruský jazyk.

Třídy podle věku a znalostí

V jazykové školce je výhodou, když jsou děti rozděleny podle věku a také podle jejich dosavadních znalostí. Jazyková školka v Praze 6 vám tuto výhodu dopřeje. Děti si mohou užívat blízkého plaveckého bazénu, sportovišť, parků, tenisových kurtů nebo kryté a vyhřívané haly s pískem. Areál školky navíc disponuje letní terasou, vlastní tělocvičnou a zahrádkou s multifunkčními herními prvky a vzrostlými stromy.

Zdroj: Maxíkova jazyková školka

Líbí se vám tento nápad jazykových školek? Učí se vaše děti cizím jazykům?

P

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial