Soutěž» Snoopy poprvé v kině a já mám pro vás vstupenky! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Soutěž» Snoopy poprvé v kině a já mám pro vás vstupenky!

Kdo z vás nezná Snoopyho, toho nejlepšího psího kamaráda na světě? A především jediného pejska, který dokáže ze svého, tak trochu hodně mimózního páníčka, Charlieho Browna, udělat největšího hrdinu. A že to není zrovna snadné. Charlie Brown je totiž pro změnu nejslavnější světový outsider, který šéfuje nejhoršímu baseballovému týmu, nedokáže promluvit na svou tajnou lásku Malou Zrzečku a hlavně je to kluk, kterému se i v těch zdánlivě nejméně nebezpečných situacích přihodí vždy něco naprosto tragického, nebo aspoň směšného. A nyní se Charlie, nejméně pravděpodobný hrdina, vydává na velice nebezpečnou výpravu, zatímco jeho psí kamarád Snoopy se utkává se svým největším nepřítelem, Rudým baronem. Jak to dopadne? To uvidíte v novém filmu SNOOPY A CHARLIE BROWN, Peanuts ve filmu. A já tu mám pro vás 3 x 3 lístky do kina, díky nimž si tento snímek budete moci zdarma vychutnat 😉

PlakatSnoopyveFilmu50x70-1

Na filmovém plátně se vedle této dvojky představí celá parta populárních Peanuts, a tak ve filmu nechybí Charlieho největší kamarád Linus a jeho poněkud protivná sestra Lucy, nebojácná Patty Peprmintová, Charlieho mladší sestra Sally, spokojený Špindíra, hudební génius Schroeder a další. A pořádně to roztočí.

Hlavním partnerem filmu je životní pojišťovna MetLife, která má právě Snoopyho jako svého globálního maskota MetLife již od 80. let. A ta vám tyto vstupenky také věnovala.

Pojišťovna poskytuje také speciální dětské pojištění Kamarád. Což je flexibilní životní a úrazové pojištění připravené přímo na míru dětem, které je teď možno až do konce ledna 2016 sjednat se slevou 20 % a bude platná po celou dobu trvání pojištění. Jedním z velkých benefitů je například to, že pokud se dítě zraní během jakýchkoliv školních prázdnin, pojistné plnění, vyplacené za úraz, bude dvojnásobné. 

SnoopyveFilmu_

Pokud tedy vstupenky na tohoto zábavného pejska chcete vyhrát, je třeba splnit následující:

1. Být mou pravidelnou čtenářkou (tzn. sledovat můj blog emailem, přes Bloglovin nebo podobnou aplikaci).

2. Dát nebo už mít LIKE u mé facebookové stránky Mámou stylově – ZDE.

3. Napsat mi tady do komentáře na blogu správnou odpověď na otázku: „Jak se jmenuje americký výtvarník, který je autorem komiksové předlohy pro tento snímek?“.

4. Také nezapomeňte připsat email, na kterém budete v době slosování k dispozici!

3 výherkyně, které obdrží 3 ks vstupenek, vylosuji náhodně a jejich jména vyvěsím na své FB stránce 13. 11. 2015. Soutěžit můžete do půlnoci předchozího dne. Pokud vylosované nebudou reagovat na email s oznámením o výhře do 3 dnů, vyberu jiné majitelky výhry. 

Vstupenky budou do kina dle vlastního výběru v síti CineStar.

Navnaďte se i trailerem 😉

A můžete si zahrát i hru, kde si můžete vytvořit vlastní oblíbenou postavičku: http://www.peanutizeme.com/cz/.

(22) Komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial