Kosmetika» Dubnové kosmetické novinky – olejíčky na tělo, vlasová péče a vymazlené rtěnky - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kosmetika» Dubnové kosmetické novinky – olejíčky na tělo, vlasová péče a vymazlené rtěnky

Duben za námi a já vám tu chci opět představit všechna moje nová zkrášlovátka a pečovátka. Většinu z nich jsem si zamilovala a věřím, že vy taky (jestli si je pořídíte).Takže to nebudu prodlužovat a tady jsou.

kosmetika_duben_1

Vlasová řada Supreme Oils od Avonu (KLIK)

kosmetika_duben_avon

Z této řady mám doma šampón, kondicionér a sérum. Přípravky obsahují směs vybraných olejů a mají vlasy vyživovat, propůjčovat jim hebkost a lesk. Jsou pro všechny typy vlasů, ale řekla bych, že suché vlasy je ocení nejvíce. I když mě se vlasy trochu mastí a těch olejů jsem se v přípravcích bála, nějaké zplihlosti jsem si nevšimla. Vlasy jsou po nanesení těchto produktů parádě lesklé, hladké a moc příjemné na dotek. A přitom i vzdušné bez zatěžkání. Asi vás možná zajímá to sérum. Řekla bych, že je to takový balzám na vlasy, které je vyživí ještě krapet více, obsahuje asi pět různých olejů, ale přitom není vůbec mastné. Bohužel jsem vůbec nenašla, co šampóny obsahují detailněji, jestli jsou i se sulfáty, silikony apod. Takže jsem se nenechala ovlivnit nějakým prvotním prozkoumáním složení a podle účinků mi celá ta řada přijde moc příjemná.

Weleda růžový olej (KLIK)

kosmetika_duben_weleda

Oleje na tělo zbožňuju, moc ráda si je dávám ještě na vlhkou pokožku po koupeli a pak jen lehce osuším ručníkem. Tento voní nádherně po růžích a pokožku parádně zvlhčí a vyživí. Super věc, třeba po holení. Ale dá se kápnout i do koupele.

Prsní olej Saloos (KLIK)

kosmetika_duben_saloos

Když už jsme u těch olejů, další jeden takový přírodní, který obsahuje směs různých olejíčků, které podporují elasticitu prsou. Hlavně při kojení je dobré o pokožku v této oblasti pečovat a nejlépe s přírodními produkty. Takže se s ním večer vždycky lehce namasíruji (stačí ho opravdu malinko, je celkem mastný) a mám dobrý pocit, že pak kůži nebudu mít vytahanou (nebo jak to nazvat). Jestli funguje, se ukáže, až dokojím a prsa nebudou nalitá mlékem 🙂 Doporučuji se s ním natírat opravdu večer a nedávat na něj hned podprsenku, protože je trošku mastnějšího rázu.

Bioderma Sensibio Déo (KLIK)

Hurá, další antiperspirant, který neobsahuje hliníkové soli. Navíc má příjemnou vůni, ale né moc pronikanavou. Spíše takovou neutrální. Snese ho i citlivá pokožka a výkon je celkem uspokojivý. A to se teď při kojení potím trošku více (asi díky hormonům). I se mi líbí jeho forma roll-onu, i je lehký třeba do kabelky a nešpiní oblečení. Bezva věc.

kosmetika_duben_bioderma

Oční gel-krém Bioderma Sensibio (KLIK)

Tento krém na oči jsem zkoušela zatím dvakrát (dostala jsem jej na wellness akci Biodermy) a co se týče nanášení i vstřebávání, tak mi přišel moc příjemný. Ráno mi trochu splaskl napuchlé oční okolí a pleť hezky zjemnil a dodal ji vláhu. Nějaké dlouhodobější účinky zatím nemůžu posuzovat, používám zatím tento níže na kruhy pod očima. Má být určený i na citlivou pokožku 😉

Medik8 Oční krém na kruhy pod očima (KLIK)

kosmetika_duben_medik8

Na něj jsem už dělala samostatnou recenzi. Hodně zajímavý přípravek. Stále jej ještě používám a bojuji proti pandím očím. Kruhy mám stále, ale může za to taky fakt, že toho v poslední době moc nenaspím a taky genetika. Nevzdávám to a natírám se s ním každé ráno i večer dál, třeba za pár týdnů uvidím ještě výraznější zlepšení. Recenzi najdete ZDE.

Bobby Brown Art Stick v odstínu Dusty Pink

kosmetika_duben_bobbi brown

Hrozně dlouho jsem hledala nějakou tělovou rtěnku s nádechem do růžova, která by moje rty hydratovala, nevysušovala, byla prostě příjemná a něco vydržela. Kolem této ve formě tužky jsem šla úplně náhodou a z hecu ji vyzkoušela. Ten odstín mi sedl jak hrnec na zadek a rty, které jsem měla zrovna trochu vysušené, se mžiku vyhladily. Je na rtech moc příjemná, barva ze rtů mizí postupně (výdrž je však průměrná), ale to nevadí, lehce se opraví a dobře se s ní manipuluje. V krabičce bylo i ořezávátko, takže ji mám stále do špičky 🙂 Je to pro mě nákup měsíce!

Clarins Eclat Minute odstín 05 (KLIK)

kosmetika_duben_clarins

Toto je vlastně takový obarvený balzámek na rty. Dostala jsem ho od kamarádky a musím říct, že se skvěle trefila, i odstínem. Je lehce do oranžova, což mám ráda, a rty jen tak lehce zbarví, ale hlavně jsou po ní takové šťavnatější. A nádherně voní po karamelu 🙂

Evolve Mycí pěna (KLIK)

kosmetika_duben_evolve

Úplně nečekaný nákup (a takové bývají v poslední době nejlepší 🙂 ). Šla jsem si do Bioo pro další ječmen, když tu měli výprodej nějaké kosmetiky. Tak jsem na to mrkla a zaujal mě tento čistící gel. Byl za zlomek ceny, tak jsem si říkala, že jej vyzkouším. A jsem za to moc ráda, je úžasný! Neobsahuje žádné sulfáty ani další věci, které by pokožku vysušovaly, naopak spoustu přírodních látek. Nádherně voní a pění jen lehce (to mi však vyhovuje). Používám ho v druhém kroku čištění (po mastném odličovacím balzámu). Ale měl by umět i odstranit makeup. Pleť po něm není napnutá, jen pěkně jemňoučká. Teď má být nějaké novější inovovaná verze, tak snad jí nezmění moc, určitě bych si jej koupila znovu.

Máte s některým z těchto přípravků také zkušenost?

1 komentář

  1. Pingback: Kosmetika» Červnové kosmetické novinky – šampón na objem, zpevňující mléko, rtěnky, bronzer a krásná nude paletka | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial