Kosmetika» Recenze krému Medik8 Dark Circles – zázrak na kruhy pod očima? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kosmetika» Recenze krému Medik8 Dark Circles – zázrak na kruhy pod očima?

Kruhy pod očima mě trápí už několik let. Řekla bych, že je mám dědičného původu a teď se k tomu přidal i ten faktor nevyspání, kdy se jejich viditelnost zdvojnásobila. Bez korektoru pod očima nevycházím z domu. A i ten nedokáže zázraky a ty tmavá kola nevyzmizíkuje. Takže už nějakou dobu pořádám hon na krém, který by mi jen aspoň trochu zesvětlil.

A jelikož jsem v nabídce značky Medik8, od které mám už noční sérum s retinolem a váleček s mikrojehličkami a jsem s nimi moc spokojená (recenze ZDE), objevila i krém určený přímo na kruhy pod očima, bylo předem jasné, že jej musím také vyzkoušet.

medik8_krem na kruhy pod ocima_1

Testuji jej zatím měsíc a jeho účinky mají být viditelné po 4 týdnech používání, takže věřím, že nějaký wau efekt ještě nastane 🙂

Jaké jsou ale moje prozatímní dojmy za ten měsíc?

V čem se liší od jiných běžných krému na oči, je jeho zbarvení. Je jemně tónovaný, takže už jen po jeho nanesení se kruhy pod očima jemně neutralizují (ale korektor je v mém případě stejně potřeba 😉 ). Ale třeba na večer, kdy svými pandími oči nechci děsit partnera, je to super. Pěkně se roztírá, i vstřebává a kůžičku kolem očí opravdu dobře hydratuje. Zároveň ji připraví na nanesení toho korektoru, který na něm hezky drží, nežmolkuje ani nic podobného.

medik8_krem na kruhy pod ocima_2

Kromě zmírnění kruhů pod očima má tento krém bojovat i proti vráskám, vyživovat a rozjasňovat, to vlastně můžu potvrdit, oční okolí vyhladí a vypadáte s ním svěže. Jak je to ale s jeho hlavní funkcí? Musím říct, že první dny i týdny mi přišel jako prostě fajn krém na oči, který umí všechno již zmíněné, ale můj stav fialových fleků pod očima se nijak nezlepšoval. Mohly za to i divoké noci, kdy Stelince rostly zuby, měla teploty a já jsem k ní vstávala i 5x za noc. Můj spánek stál za nic…Takže to si nejsem úplně jistá, co by mi kromě slunečních brýlí pomohlo 🙂 Dneska je to už nějaký ten 5. týden, co se s ním mažu a musím říct, že mi najednou přišlo, že to oční okolí mám víc sjednocenější s barevným tónem obličeje. Kruhy pod očima mám stále (těch se asi nikdy nadobro nezbavím, genetika je prostě silná), ale mírné zlepšení opravdu vidím. Jelikož je tubička i po aplikaci 2x denně (krému stačí opravdu malinko) stále téměř plná a vypadá to, že ještě nějaký ten měsíc vydrží, budu pokračovat v jeho mazání dál. Na facebook nebo instagram vám pak dám update, až krém dopotřebuji, jestli kruhy pod očima opravdu zesvětlely. Jestli toto zlepšení není jen náhoda a bude se ještě víc zintenzivňovat, vypadá to nadějně 🙂

Ještě jeho složení:

medik8_krem na kruhy pod ocima_3

Krém zakoupíte TADY.

Trpíte taky na kruhy pod očima, co pomáhá vám?

 

(3) Komentářů

  1. Tak ten by mě docela lákalo vyzkoušet jelikož taky vstávám k dceři každou noc několikrát a kruhy pod očima se mi zhoršují.

  2. To vypadá hodně nadějně, jsem zvědavá na ten update po delším používání, snad nezklame! Já jsem už vyzkoušela kde co, ale zázrak se stále nekoná… Momentálně dodělávám All about eyes a zrovna koukám po něčem novém, takže tenhle tip se mi moc hodí:)

  3. Pingback: Kosmetika »Jak na rozzářenou pleť (a vyzmizíkování známek únavy) | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial