Konečně řasy! Seznamte se s mojí oblíbenou řasenkou - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Konečně řasy! Seznamte se s mojí oblíbenou řasenkou

Kdybych si měla vybrat, do čeho z dekorativní kosmetiky nejvíce investuji, byl to make-up, rtěnky a řasenka. Bez ní se cítím jako nahá. Upřímně, Bůh mi v hustotě a délce mých řas moc nenadělil (ale je to jen malichernost, vědu z toho nedělám), takže si vypomáhám nabušenými řasenkami. Jen málokterá mě ale opravdu uspokojí. Nejsem v tomto totiž úplně skromná. V koupelně chci trávit co nejméně času, takže potřebuji, aby mi řasy vykouzlila doslova jedním tahem, bez následných šmouh, slepení řas a vytvořila mi na očích „drama“.

Le Volume Révolution de Chanel

Protože když jsou výrazné řasy, není potřeba to přehánět ani se stíny nebo linkami. Bez těch se obejdu, ale bez wau řas ne. Uvažovala jsem jednu dobu i o umělých řasách (hlavně přes léto), ale zatím jsem se neodhodlala, možná příští rok. Máte s nimi někdo zkušenost a jste spokojené?

Le Volume Révolution de Chanel

Do té doby ale zůstávám věrná řasenkám, už mi jich rukama pár prošlo a jen nějaké bych si koupila znovu. A toto je jedna z nich (ano, i za tu cenu). A hlavně od mé oblíbené značky. No jo no, Chanel prostě umí. Já mám konkrétně tuto Le Volume Révolution de Chanel.

Le Volume Révolution de Chanel

Kamarádka mi právě od této značky doporučovala tu jejich starší verzi Le Volume, ale říkala jsem si, že prubnu tuto úplnou novinku. A dobře jsem udělala, je to přesně ten tip řasenek, které můžu. Má celkem tlustý kartáček, ale štětinky jsou krátké a plastové. Nevím, jak to dělá, ale jedním tahem mi obalí všechny řasy a ty okamžitě nabydou je hustotě i objemu. Ale tak nějak přirozeně bych nějakých šílených cucků a slepenin. Barva je hezky intenzivní a řekla bych, že mým očím dodá hloubku. No koukněte na fotky, kde můžete vidět i rozdíl.

Le Volume Révolution de Chanel

Balení má krásné luxusní (co jiného od Chanelu čekat), pevné a  řekla bych, že kovové. Není to plastové cosi, z čeho opadává barva, ale toto je Paní řasenka. Seženete například na notino.cz.

Čemu jste v dekorativní kosmetice naposledy podlehly vy?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial