Pro děti» Na návštěvě v miminkovské ložnici - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Pro děti» Na návštěvě v miminkovské ložnici

V dnešním příspěvku bych vám chtěla ukázat Stelinčinu postýlku a celé příslušenství, které má kolem a doporučit vám i jeden obchod s krásnými lůžkovinami (i nábytkem) pro nejmenší. Postýlku vlastně Stelinka zdědila po naší starší divošce. Kdysi jsme ji vybírali tak, aby se hodila k naší tmavější podlaze. Výška matrace se v ní dá nastavit do 3 úrovní, po narození ležela Stela úplně v té nejvyšší, ale teď jsme ji naopak posunuli do té dole, protože se začala děsně hemžit a nechce se nám to za chvíli zase přeštelovávat. Jen se pro ni musím víc zohýbat 🙂

muzpony_povleceni_2

Nebesa už máme taky pár let, prostě ty jsou pro princezny nutností 🙂 Když se celé zavřou, tak jsou skvělé třeba v létě, kdy zabrání vlítnutí nějaké muchy nebo vosy do útrob postele. Asi se divíte, že v postýlce toho moc není, ano, mantinely jsme už oddělali, Stela si pod ně strkala hlavu a uměla si je i rozvázat, a peřinku zatím nepoužíváme, leží ve spacím vaku.

Takže nám zatím stačí jen prostěradlo na matraci. Toto mi padlo hned do oka svým šedo-hnědým odstínem, perfektně ladí k postýlce. Ale hlavně ten materiál. Je vyrobené ze 100% bavlny a je tak neuvěřitelně jemné a moc příjemné na dotek. Má i certifikát Oeko-Tex, který zaručuje, že tkanina neobsahuje žádné škodliviny a je naprosto bezpečná pro miminka. Prostěradlo má po stranách gumičky, takže skvěle sedí na matraci a nikde se nevysunuje.

muzpony_povleceni_1

Stelinka si na kapsář už brousí zuby (to doslova, klube se jí už 5.! zub)

Ve stejném odstínu jako je toto prostěradlo jsme objednali kapsář, který má ještě miminkovský vzor s kočárkem a dvě jemně růžové kapsičky. Ten jsem uvázala k zádům postýlky a dala do něj všechny potřebné věci na přebalení a spaní, které potřebuji mít po ruce – kalhotkové plenky Pamper Premium Care Pants, vlhčené ubrousky, bavlněnou plínku, pyžamo a plyšáčka. Stela je v poslední době totiž tak akční, že jsem musela přebalovací pult úplně vyklidit, vše mi shazovala dolů. Takto se jen otočím a natáhnu se třeba pro tu plenu (přebalovák máme hned před postýlkou). Má celkem velké kapsy, takže se toho do něj vleze opravdu hodně a Stela se do něj aspoň v této fázi nedostane. Až začne kramařit i v kapsách, tak jej asi vyplním hračkami.

muzpony_povleceni_3

Takže jestli hledáte taky nějaké pěkné a hlavně kvalitní prostěradla, povlečení a různé textilie do dětského pokoje (nabízí toho ještě mnohem víc, no omrkněte samy), obchod Muzpony, ze kterého toto všechno máme, můžu jen doporučit. Určitě budete spokojené. Sice sídlí v Polsku, ale poštovné má jako jiný český e-shop a kvalita je vážně prvotřídní.

Znáte tento e-shop? Kde nakupujete věci do postýlky pro vaše děti vy?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial