Recepty» Výzva – vařte s mým blogem! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Recepty» Výzva – vařte s mým blogem!

Sbíhají se vám sliny nad těmito cupcaky? To mně taky 🙂 Ale bohužel nejsou z mé kuchyně (recept na ně najdete tady). Musím se přiznat, že právě na vaření a pečení mě v poslední době moc neužije a asi vás tímto příspěvkem lehce zklamu (a někoho zase potěším – čtěte až do konce!).

I když vařím / peču i objevuji stále nové recepty moc ráda, v poslední době mi ubývá čím dál tím víc sil (hlavně navečer) a místo zadělávání těsta se jdu raději rozvalit na pohovku (asi jak tady na tomto obrázku). Chci si užít co nejvíce klidných momentů (přes den ho s naší divoškou moc nemám), začínám být trochu sobecká a nechávám ostatní, ať se obslouží sami. Obědy pro mou dračici (i pro sebe, co si budeme vykládat, v těhotenství mi jen nějaký malý a studený oběd nestačí) samozřejmě vařím každý den (občas udělám výjimku a jídlo objednám), ale vsázím na rychlé a osvědčené recepty, prostě nic, čím bych se mohla chlubit tady na blogu 😉)

Tím pádem si dávám pauzu s receptovými příspěvky. Samozřejmě né úplně, občas mě popadne chuť vyrobit nějakou tu zajímavou delikatesu, jen to není tak často a nutit se k tomu nechci. Takže recepty budou už jen takové zpestření tohoto blogu, mezi ostatními lifestylovými příspěvky.

Abyste přesto moc nestrádali, co se nových receptů týče, napadla mě jedna věc. Do emailu (sem) mi posílejte VAŠE RECEPTY a ty zajímavé zde zveřejním 😉 Jistojistě s vašim jménem a pokud máte blog, tak i odkazem na něj. Takže se budete moci inspirovat navzájem a zviditelnit i svůj blog 😉 Líbí se vám tato myšlenka? Jestli ano, tak neváhejte a posílejte mi vaše chutná díla, moc se na ně už těším!

Zdroj horního obrázku: Thecakeblog.com.

(2) Komentářů

  1. je to super nápad Ali!tak víš že já moc nevařím nebo spíš nemám nic s čím bych se mohla chlubit,ale kdyby přece nějakou náááhodou jo… no uvidíme,každopádně ty přijdeš vždycky s něčím novým a zajímavým! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial