«Nákupy» Dětská dřevěná kuchyňka - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

«Nákupy» Dětská dřevěná kuchyňka

Když se doma vznesla otázka, co dcerce pořídíme k jejím druhým narozeninám, odpověď byla celkem jasná – dětskou kuchyňku. Jelikož kdykoliv doma vařím, hned se hrne mi asistovat. A to tak, že vezme hrnec, hodí tam pár plyšáků a míchá je vařečkou, dává mi brambory od hlíny mezi ty umyté, nebo pečlivě připravuje podmínky pro zadělávání těsta, když rozsypává mouky po podlaze a kypří je vodou z konvičky. Prostě kuchtění má v krvi od malička 🙂 Sice ještě musí vypracovat ty správné postupy, ale je na správné cestě, s novou kuchyňkou určitě.

I když jsme věděli, že pořídíme kuchyňku, otázka byla kterou? Na trhu je jich totiž nepřeberné množství, tak babo raď. Stanovili jsme se tedy parametry, které by měla splňovat: dřevěná, s dřezem, sporákem a ideálně i troubou. Celkem se mi líbila ta profláklá z IKEA, kterou mají v každém dětském koutku, ale přeci jenom mi její cena přišla trošku přemrštěná. Hledala jsem tedy dál.

Pod dlouhém brouzdání internetem a zvažování všech pro a proti se vítězem stala dřevěná Dětská kuchyňka s příslušenstvím od firmy Bino. Splňovala naprosto vše, co jsme hledali a navíc její součástí bylo i nádobí. Takže značka ideál. A co na ni říkala naše malá kuchařka? Jak vidíte na fotkách, byla z ní naprosto nadšená! Stále otvírala troubu, dávala tam něco péct (součástí balíčku jsou i atrapy jídla jako je kuře, paprika atd.) a kroutila knoflíky na sporáku, které vydávají takový ten křaplavý zvuk.Ty ji samozřejmě i kvůli hlučnosti bavily nejvíce.

Takže doma mi teď roste vážná konkurence ve vaření a pečení. Naposledy upekla třeba banán. Chválila jsem ji, jak ho rychle snědla a odpoledne jsem ho pak našla v troubě, no po kom to má? Časem tu třeba najdete i pár receptů od ní, třeba medvídek na mrkvi zní skvěle, co říkáte?

Kuchyňku jsem zakoupila v obchodu Hrackarna.cz.

1 komentář

  1. Pingback: «DIY» Dětský lustr s bambulkami | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial