«DIY» V čem na písek? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

«DIY» V čem na písek?

Od té doby, co s dcerou chodím na písek, řeším dilema, co si vlastně nazout na nohy? Ani tak nemám problém si vybrat z botníku pár, který se mi bude hodit k oblečení, ale spíš se nikdy nemůžu rozhodnout, které boty „obětovat“ k věčnému zažloutnutí a zaprášení, které mám na nohách už po jedné návštěvě této dětské srandy. V parnu si jednoduše nazuji žabky s tím, že je doma jen opláchnu pod vodou a stejně tak nohy, ale pořád to není ono, umývat dítě i sebe je někdy trošku nad lidské síly.

 Ve skříni se mi už dlouho válely plátěné tenisky, které jsem vlastně ani nenosila, objednala jsem si je přes nějaký eshop a na živo se mi už tak nelíbily. Tak jsem si je trošku vyzdobila a hned na mě působí veselejším dojmem, přesně tak jako si v nich vyrazit na hřiště. Takže svůj osud mají zpečetěný a já už mám jasno, v čem na toto mnoha maminkami proklínané místo vyrazit. (Nechápu, že prostě ten písek musí být všude! Pár bezpískových hřišť by bylo taky fajn :-).

V čem, mámy, chodíte na písek vy?

Přiznám se, že puntíkatý dekor jsem okoukala od Olivy, která gumou na tužce namočenou v barvě zdobí kde co 🙂 Strašně jednoduché a krásné!

(3) Komentářů

  1. Pingback: DIY» Veselé tenisky třeba na hřiště (+ soutěž o poukázku do obchodu Deichmann) | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial