«Nákupy» Recyklujte v Intimissimi a získejte slevové vouchery - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

«Nákupy» Recyklujte v Intimissimi a získejte slevové vouchery

Pokud sledujete můj FB, tak možná víte o právě probíhající recyklo-akci v Intimissimi. Jelikož jsem člověk ekologicky smýšlící a zrovna i novou podprsenku potřebující, chytla jsem se na tuto kampaň jak vosa na med. Do obchodu jsem nakráčela s taškou plnou mého staršího (rozumějte již malého) spodního prádla. I když se mi podařilo se dostat na svoji původní váhu před otěhotněním, postava se mi tak nějak změnila (a stejně tak i vkus), takže mi doma ve skříni smutně leželo několik kousků spodního prádla bez svého využití. Navíc jsem za poslední 2 roky hlavně díky kojení vystřídala několik velikostí podprsenek a v současné fázi jsem ani už nevěděla, jaká že správná velikost je pro mě ta pravá. Takže jsem v této diskrétní otázce potřebovala poradit.
Za tašku mého prádla jsem dostala spoustu slevových kupónů a slečna prodavačka mi i ochotně pomohla s výběrem té správné velikosti.Takže spokojenost nad míru a to ani nemluvím o tom, jaké nadšení vyvolal můj úlovek u nás doma 🙂
Jestli jste v podobné situaci jako já a nutně potřebujete nové prádlo a doma máte zase naopak několik  přebytečných kousků, utíkejte do konce července do Intimissimi. Za každý kus prádla (viz obrázek níže) dostanete slevový kupón. Při zakoupení jakéhokoliv výrobku, který zrovna není ve slevě, s kupóny můžete dostat až 20% slevu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial