«Můj styl» Outfity od protinožců - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

«Můj styl» Outfity od protinožců

Jak jste si v poslední době asi všimli, zvýšila jsem frekvenci svých příspěvků, pokud to půjde a dcerka mi to dovolí, chtěla bych takto dále pokračovat. S tím, že pondělky se zaměřím převážně na módu (nejsem žádný odborník ani stylista, ale prostě mě baví a chtěla bych vás třeba inspirovat svými outfity), no uvidíme jak se to podaří a jak se vám to bude líbit, vůbec se nebojte kritizovat (ale chválit taky ne;-). Přes týden se budu věnovat dalšímu lifestylovému tématu (kosmetika, bydlení, mateřství a vše co mě zrovna napadne a přijde mi zajímavé) a pátky budou patřit receptům, abyste si o víkendu mohli ukuchtit něco dobrého na zub ;-). Taky mám pro vás připravené ještě nějaké příspěvky a hlavně fotky z Austrálie (mám jich tolik, že by bylo škoda se o ně nepodělit). Věřím, že vás jimi lépe navnadím na léto 😉 Pokud bych vás s tím nudila, nebojte se to dát vědět.
Dnes tedy začneme „módním“ pondělím a můžete se podívat, do čeho jsem se oblékala v Austrálii. Omlouvám se za kvalitu, s dítětem focení zrovna není žádná sranda a máte na fotoakci jen pár sekund :-). Také povětrnostní podmínky jsou v Austrálii velmi silné, takže mi vlasy (i oblečení) vlají na všechny strany. Po celou dobu jsem si musela vystačit s jedním kufrem oblečení a třemi páry bot, ale i tak jsem se snažila oblékat variabilně a trošku zajímavě. To však posuďte sami. Velice jsem si i oblíbila slaměný klobouk, bez kterého jsem takřka nevycházela ven. Proto jsem se ani v obličeji příliš neopálila, jak se mnozí v mém okolí divili 🙂

Budu ráda za vaše komentáře a připomínky, co byste si tu chtěli přečíst, jestli tyto změny vítáte a zda-li vás vůbec moje příspěvky baví.

Ve středu opět na viděnou 😉

 
 
 
 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial