Kam s dětmi – Babyhouse v Beskydech - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kam s dětmi – Babyhouse v Beskydech

Přestože léto pomalu ale jistě končí (a doba dovolených také), byl by vážně hřích nedat vám tip na (hodně) babyfriendly ubytování v Beskydech, ve kterém jsme strávili krásný letní týden. Babyhouse v Dolní Lomné jsem objevila díky jednomu ubytovacímu webu, a hned jsem se do toho místa zamilovala! Okamžitě přistálo na mém wishlistu, kam jet s Hugem na dovolenou. A moc jsem se těšila, když jsme nakonec týden pobytu v srpnu rezervovali. Až jsem potom během cesty dostala strach, že budu akorát zklamaná. A víte co? Bylo to skvělé!

Paní majitelka s námi ostatně komunikovala ještě před naším příjezdem – přesně se ptala na počet dětí, jestli potřebujeme přistýlku, nočník, jídelní židli (a kolik všeho), jestli máme nějaké speciální přání etc., tohle se mi nikdy předtím nestalo. Ještě během cesty autem nám volala a přesně vysvětlila cestu, a pak na nás čekala na místě, aby nám předala klíče a všechno vysvětlila.

Babyhouse Beskydy

Předně bych měla říct, že celý Babyhouse tvoří jeden dům, ve kterém jsou pouhé tři apartmány/byty – dva velké, které jsou vhodné spíše pro dvě rodiny, a jeden podkrovní/malý, který jsme měli my (neboť jsme jenom tři). Nejde tedy o žádný velký komplex a vy máte opravdu svoje soukromí.

Vybavení apartmánů mi prostě vzalo dech. Ne, že bych z fotek nevěděla, jak to tam “má vypadat”, ale ono to tak skutečně vypadalo, přesně jako na těch stylových fotkách, a byla to tedy krása! Všechno čisté, voňavé, stylové, moderní a vyladěné. Hrací koutek pro Huga byl plný hezkých a funkčních hraček (ne, žádné staré poničené hračky po deseti dětech), v koupelně vana na nožičkách, v kuchyni všechno, co jsme potřebovali pro malé vaření na dovolené, pro mého muže pohodlné kanape s velkou televizí a gril na terase, a pro mě tolik krásných detailů a zákoutí pro focení na Instagram, že bych tam musela být měsíc, abych si vyfotila všechno.

Tohle všechno uvnitř ale ještě doplňovala velká paráda venku – houpačky, klouzačky, velké pískoviště, čtyřkolka na baterku, dva zahradní domečky jako “zašívárna” pro děti, ale taky ping-pongový stůl nebo vířivka. Asi vám nemusím vykládat, že jsme Huga nemohli dostat dovnitř.

Babyhouse Beskydy

Vím, že pro někoho je kvalita ubytování druhořadá. Často se říká takové to “vždyť se tam jdeme jenom vyspat”. My to tak nemáme. Samozřejmě jezdíme na výlety a snažíme se trávit čas volna aktivně, ale taky si rádi odpočineme třeba u knihy, nebo při hře s Hugem, a pěkné ubytování k tomu podle mě patří.

Pokud to máte podobně, tak je Babyhouse pro vás to pravé. Jediná vada na kráse tomuhle místu za mě byla, že mi nikdo neuvařil 🙂 Ale pět minut od apartmánů byla jedna velká restaurace a malá sámoška, a kousíček autem centrum vesnice s vícero místy, kde se najíst – když jsme si byli líní uvařit sami. To ale beru jako daň za  soukromí, kterého by se nám jinak až v takové míře nedostalo.

A co vidět v okolí? My vyrazili na Rozhlednu Tetřev; dvakrát do Zemědělského dvorku, kde Huga doslova okusovaly kozy a krávy (to nadšení!); na Trojmezí – což je místo, kde se stýkají hranice tří států. A pak jsme si udělali delší výlet na proslavené Pustevny s menší túrou po hřebeni k soše Radegasta a dál, až ke kapli Cyrila a Metoděje.

Byl to tedy týden plný odpočinku i akce, a za nás mohu Babyhouse opravdu upřímně doporučit dál.

(2) Komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial