Červnové kosmetické objevy a propadáky: matné rtěnky, krém na celulitidu a krém roku - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Červnové kosmetické objevy a propadáky: matné rtěnky, krém na celulitidu a krém roku

Červnové kosmetické novinky, které jsem celý měsíc testovala a používala, se servírují přímo k vám. Nechte si chutnat 😉

kosmetika cerven recenze

Matné rtěnky, pudr, řasenka na obočí a matující papírky NYX

Konečně se vizážistická značka NYX dostala i k nám do Čech! Řekla bych, že toto tu přesně chybělo. Kvalitní produkty se širokým záběrem dekorativní kosmetiky a hlavně za velmi dostupné ceny! Zatím mají jednu prodejnu v OC Nový Smíchov v Praze, ale jejich produkty jsou k dostání i v Douglasu, a to i online. A brzy chystají i vlastní eshop, takže budou dostupné po celé ČR 🙂 Hlavně pokud milujete barevné rtěnky, řasenky a potrpíte si na upravené obočí, toto je ráj. A co já tam pořídila?

kosmetika_NYX recenze

Tekuté matné rtěnky Soft Matte Lipstick Cream (odstíny: korálový Antwerp, oranžový San Juan a vínový Prague)  (KOUPÍTE ZDE)

Tímto nákupem bych řekla, že jsem na chvíli barvičkami na rty ukojena. Pořídila jsem si totiž úplně skvělé odstíny rtěnek, které mi sednou jak hrnec na zadek a mají parádní matný finiš, který mám tak ráda 🙂 Navíc jejich aplikace je velmi, velmi snadná, že ani nepotřebuji konturovací tužku. Nanáší se pěnovým aplikátorem, kterým nejdříve rty olemuji a pak vyplním barvu. Po chvilce zaschne a ani ji na rtech nevnímám, nijak nestahuje, ani nevysušuje. Výdrž je průměrná, jídlo 100% nepřežije, musím ji pak znovu aplikovat, což se mi ale stává u většiny rtěnek. Jen doporučuji nejdříve první nátěr trochu setřít ubrouskem, když se nanáší více vrstev, malinko cuckovatí. A rty by samozřejmě před jejím nanesením měly být v dobré kondici, sice nevysušuje, ale také příliš nehydratuje. Pro mě ale skvělý produkt a za tu cenu, značka ideál. Navíc mají odstín snad pro každého 🙂 Já si vybrala tyto 3 na obrázku, mohli jste je na mě už vidět různě ve vlozích a videích na Youtube 🙂

Matná tekutá rtěnka Liquid Suede (odstín Tea&Cookies)

Další matná tekutá rtěnka, ale konzistence je malinko jiná. Tato řada se vyznačuje hlavně nude odstíny, vlastně pro každý barevný typ pleti. Jsou velmi žádané a stále vyprodané 🙂 Já si ale vybrala tuto v jemně růžové, je více krémová než Soft Matte Lipstick Cream, avšak rty malilinko lepí, když se k sobě přitisknout, ale není to nic zásadního. Fajn rtěnka na takové to každodenní fungování s dětmi.

Transparentní pudr Studio Finishing Powder (KOUPÍTE ZDE)

Doma nejvíce používám sypké pudry a transparentní. Pro moji mastnou pleť jsou asi nejlepší volbou. Jen jsou často dražší a tak mě zaujal tento od NYX za velmi dobrou cenu 🙂 A můj verdikt? Bohužel měla jsem už lepší. Tento se už po otevření hned sype všude možně, to balení není moc chytře vyrobené a neřekla bych, že je úplně neviditelný. Na pleti ho tak nějak vnímám. Ale zase na druhou stranu pleť s tím zůstala matná celkem dlouho. Takže něco do sebe má. Určitě ho vypotřebuji, ale znovu už asi nepořídím.

Matující papírky Matte Blotting Paper (KOUPÍTE ZDE)

Skvělé, líbí se mi to balení, velmi tenké a vlezou se do každé kabelky. Odsají nežádoucí maz i za chůze a cena opět suprová 🙂

Nude tužka Wonder Pencil (KOUPÍTE ZDE)

Toto je hodně zajímavý produkt, tužka má několik využití – konturka kolem rtů, začištění přetahů pod obočím, korektor a třeba i vnitřní linka do očí, lehce je projasní a opticky rozevře. Já ji používám hlavně pod to obočí a jako tu konturovací tužku a spokojenost.

Řasenka na obočí (odstín Black Noir)

Výborná věc, když potřebujete dobarvit obočí a trošku ho vyplnit. Na vydefinování a úpravu tvaru tedy používám něco jiného, ale jak jsem si nechala dát přeliv a odstín vlasů mám o něco tmavější, potřebuji ztmavit i to obočí a tímto to jde hravě a lehce. A ještě ho malinko zafixuje.

Štěteček na rty

Ten používám při nanášení výrazných rtěnek, opět za málo peněz hodně muziky, mně vyhovuje 🙂

Štětec na bronzer Morphe Detail Contour Fluff (M556) (KOUPÍTE ZDE)

Potřebovala jsem nějaký lepší štětec na konturování bronzerem a s těmi od Morphe jsem měla dobrou zkušenost, mám už od něj na oční stíny. Nestojí moc a přijdou mi velmi kvalitní. Jsem ráda, že jsem s ním nešlápla vedle, je celkem hustý, ale přesto jemný a bronzer se mi s ním nanáší fantasticky 🙂

Morphe Detail Contour Fluff (M556)

Avon gelové laky na nehty, mycí gel na obličej a BB krém* 

Od Avonu mi přišlo na otestování opět několik novinek, brzy se můžete těšit i na soutěž 😉

recenze avon novinky

Laky na nehty Gel Shine (KOUPÍTE ZDE)

Krásné letní barvy, dobrá výdrž a jakoby gelový efekt, hlavně po použití nadlaku Gel Shine. Za mě velká spokojenost a řekla bych, že toto se Avonu povedlo 🙂

Osvěžující čisticí gel pro všechny typy pleti Nutra Effects (KOUPÍTE ZDE)

Mycí gel na obličej, který neurazí ani nenadchne. Používám ho hlavně ráno, když nepotřebuji tak intenzivní vyčištění pleti. Má svěží vůni a nevysušuje. Překvapivě ani moc nepění, za což jsem ráda. Za tu cenu mi přijde moc fajn.

BB krém se zkrášlujícím účinkem SPF 15 Nutra Effects (KOUPÍTE ZDE)

Tento ocení hlavně majitelky suché pleti, protože je hodně krémový. Líbí se mi jeho finiš, má i takové střední krytí a přitom pleť s ním vypadá zdravě a rozzářeně. Já se po něm tedy hodně lesknu, protože mám mastnější pleť, ale pro vás se suchou by mohla být fajn.

Eveline Cosmetics Vyhlazující krém na tělo a oční linky*

Moje první zkušenost se značkou Eveline. Co mi vyhovovalo a co ne?

kosmetika cerven_Eveline

EVELINE SPA Professional hluboce hydratační tělový balzám s kofeinem (KOUPÍTE ZDE)

Má nááádhernou kávou vůni, jako bych se ponořila do „lattéčka“. Je celkově hutný, ale dobře a rychle se vstřebává a při mém každodenním použití můžu potvrdit, že mám výrazně hladší pokožku. Dávám si ho hlavně na stehna, zadek a břicho a ty mám teď jako samet 🙂 Celulitidu 100% nevyzmizíkoval, ale nějaké zlepšení vidím. Za jeho cenu velmi solidní produkt!

kosmetika cerven_Eveline_

EVELINE Profesionální oční linka Art Scenic (KOUPÍTE ZDE)

Oční linky mají malinko luxusnější look, na první pohled vypadají docela dobře. I když já jsem se s umem kreslení očních linek vážně nenarodila, s těmito mi to šlo docela dobře od ruky. Ale rozčarování přišlo asi po 3 hodinách po nanesení, protože se mi začaly obtiskávat všude kolem a začala jsem připomínat pandu. Což nechcete. Možná by to šlo řešit nějakou bází, ale já se do experimentů už nepouštěla. Musím ale podotknout, že mám fakt mastnější pokožku a pokud se tak jako já nemastíte, možná byste se tomuto vyhnuli.

Gelový hydratační krém Hydrabio Gel-Créme Bioderma* (INFO ZDE)

Dvakrát hurá za tento krém! Je absolutně fantastický! Hlavně teď na léto. Velmi lehoučký, pro mastnější typy pleti úplný svatý grál. Přitom fakt dobře hydratuje, nelepí, make-up se na něj nanáší dobře, co víc si přát 🙂

Hydrabio Gel-Créme Bioderma

Hydratační sérum Frais Monde Deluxe Spa Moisturizing Concentrate* (KOUPÍTE ZDE)

Další skvělý produkt na hydrataci pleti. Když mi tento balíček přišel, tak jsem tedy absolutně nevěděla co s ním. Byly v něm 2 lahvičky a trošku mě potrápily, než jsem pochopila, že ta jedna s jemný práškem se má vsypat do té druhé s vodičkou. Opravdu velmi zajímavý proces 🙂 Lahvička s pumpičkou se pak už jen promíchá a používá jako sérum. Je velmi lehké jako vodička, v mžiku se vsákne, skvěle pleť osvěží a hydratuje. Dá se použít pod jakýkoliv krém a pro jakýkoliv typ pleti. Teď v létě učiněný balzám pro pleť vyprahlou od sluníčka 🙂

 Frais Monde Deluxe Spa Moisturizing Concentrate kosmetika cerven_Frais MOnde_

Krém s retinolem Clinical 1% Retinol Treatment Paula’s Choice (KOUPÍTE ZDE)

Toto je velmi silný adept na přípravek roku. Nejdříve jsem měla jeho minibalení ve vzorečku a už z toho jsem byla odvařená. Tak velmi příjemný krém, který je hodně hutný, na pleti se rozetře jako pírko a nemastí, jsem snad nikdy neměla. Ale co je hlavní, obsahuje velmi vysokou koncentraci Retinolu, který jak určitě víte, fakticky působí proti vráskám, jizvám, pigmentovým skvrnám atd. Krém s Retinolem je prostě po třicítce must have. A tento ho má opravdu velkou koncentraci (1%) a navíc s vitamínem C a peptidy. Hotový elixír mládí 🙂 Nepoužívá se každý den, je to opravdu velmi výkonný produkt a Retinol může malinko dráždit, takže stačí bohatě 2x týdně večer. Uvidíte za pár měsíců, jak máte pokožku mnohem více vyhlazenější a projasněnější 🙂 Já si ho dávám jako takový rituál: VisaCare, který mi udělá masáž a jemný peeling obličeje, a následně tento krém a ráno mám při pohledu do zrcadla hned lepší náladu 🙂

Clinical 1% Retinol Treatment Paula's Choice

Odličovací balzám Ultrabland Lush (KOUPÍTE ZDE)

Na odličovací balzámy nedám poslední roky dopustit a stále hledám takový, který mě finančně nezruinuje a zároveň bude moc příjemný, že mě to s ním bude bavit už navždy 🙂 Teď jsem zkoušela tento od Lush a musím říct, že je opravdu moc příjemný, miluju jeho mandlovou vůni, make-up rozpustí raz dva, ale na mě je přeci jen malinko hutnější. Určitě je to skvělý produkt, má v sobě samé skvělé ingredience, ale na moji mastnější pleť asi pohledám něco lehčího.

Ultrabland Lush

Opalovací přípravky Photoderm Bioderma* 

Na opalováky od Biodermy nedám dopustit, používala jsem je loni a zůstanu u nich i letos 🙂

kosmetika cerven_Bioderma_opalovaky

Bioderma Photoderm Transparentní olej na opalování SPF50+ (INFO ZDE)

Jak já tady ty spreje na opalování od Biodermy miluju! Moc dobře se nanáší, skvěle roztírají, příjemně svěže až ovocně voní a příliš nemastí. Navíc má tento vysoké SPF, takže na rozpálená léta je jasnou volbou!

Bioderma Photoderm MAX Opalovací mlha SPF 50+ (INFO ZDE)

Toto je novinky od Biodermy, je to vlastně taková vodička opatřená SPF. Je mnohem lehčí než ten olej, ale přeci jen trošku mastná je. Když jsem se jí šplíchala v koupelně, pěkně to tam na dlažbě pak klouzalo 🙂 Na těle ale není skoro cítit. Jediná nevýhoda je, že se špatně určuje, kde je tělo namazáno a kde ne. Jinak je aplikace suprová a blesková 🙂 Řekla bych, že toto bude přípravek pro muže a olejíček pro mě 🙂

Co, kde koupit:

R

(4) Komentářů

  1. Ali,
    krásne kúsky.
    Biodermou na leto som už tiež zásobená. Najviac ma zaujal prípravok od Pauly´s Choice, ale na SK ho neviem zohnať. Hľadám ďalej.

  2. Krásné fotky, opalovací přípravky od Biodermy akorát testuji a zatím velká spokojenost 🙂 NYX konečně také musím vyzkoušet, hlavně rtěnky a lesky. Lush už mám na seznamu taky hodně dlouho a novinku od Biodermy v podobě gel krému si také chválím 🙂

  3. barbora hápová - Odpovědět

    Bezva článek a fotky! Já jsem si od Nyx koupila štětců několik a se všemi spokojenost, kór za tu cenu paráda! A od Eveline můžu rozhodně doporučit zpevňující laky na nehty, přestaly se mi lámat a docela rostou, to se mi u žádných jiných nikdy nepodařilo.. A gely proti celulitidě od nich mám taky ráda, celulitida sice nezmizí, ale kůže je hladší, takže taky můžu doporučit 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial