Stará láska nerezaví aneb Dolní Moravo ahoj! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Stará láska nerezaví aneb Dolní Moravo ahoj!

Vy, co mě sledujete delší dobu, tak Dolní Moravu aspoň takto zprostředkovaně přes můj blog znáte 😉 Jezdíme tam snad co půl roku, pro děti je to tam totiž učiněný ráj a cítíte se tam skvěle, jak v zimě, tak v létě. Hlavně si tam vždycky zaručeně odpočinu, protože je tam (konkrétně v hotelu Vista) zajištěn bohatý animační program a bazén s brouzdalištěm, kde to letos bavilo i Stelinku, a já mám tak i nějaký čas na sebe.

dolni morava_2

Tentokrát jsme to brali jako naši zimní dovolenou a hlavním cílem bylo, aby si Sárinka zdokonalila lyžování. Je neuvěřitelné, jak velké pokroky opět udělala, na Lipně jezdila kopec ještě trochu šusem, ale tady se už neučila brzdit a jezdit slalom 🙂 Do lyžařské školky jsme ji nakonec nedávali, protože už byla hlavně plná a můj muž je opravdu zdatný lyžař, takže se ani nebál ji vytáhnout na velkou sjezdovku, což jí dalo nejvíce.

My se Stelinkou jsme se trochu flákaly a spíš si užívaly pestré možnosti hotelu a občas to prostřídaly procházkou, nebo malým bobováním.

dolni morava_1

Na Dolní Moravě od naší poslední návštěvy vyrostla i Stezka v oblacích, což je masivní dřevěná vyhlídka nedaleko horní stanice lanovky Sněžník, ale pro nepříznivé počasí a mlhu byla tentokrát zavřená. Tak snad příště 🙂

Nechci se opakovat, tak mrkněte na moje starší příspěvky k Dolní Moravě, kde popisuji, co tam všechno můžete zažít a vidět 🙂 Z výletu jsem opět natočila VLOG, kde uvidíte všechno, co jsme podnikli, co se Sárince stalo s nosem a taky můžete mrknout na část úžasné show Adventure Night, která se tam koná každou sobotu. Byl to zážitek!

(5) Komentářů

  1. LenkaBrestenská - Odpovědět

    Vyzerá to, že ste si skvele užili ! A ten kooopec snehu, o ktorom u nás ani nechyrovať :).
    V každom prípade si doma ešte kuknem VLOG, v práci nemám wifi :(.

  2. Super, ja jsem byla na Dolni morave jen jednou, a teda tesim se az bude Eliska vetsi, program pro deti opravdu vypadal zajimave:) A teda Sarinka s tim nosanem, to je cislo. Hlavne, ze je v poradku. Zase jednou super inspirace Ajo:)

  3. Pingback: Stalo se: ÚNOR 2016 | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial