Co se děje» To NEJ z března 2015 - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Co se děje» To NEJ z března 2015

Krásné Velikonoční pondělí přeji! Dnes mám pro vás relaxační článek. Jestli si ještě vzpomínáte, minulý rok jsem na blogu měla měsíční rubrikuZaujalo mě v…„, kterou jsem ale přesně loňským dubnem utnula. A to hlavně z důvodu mého těhotenství, příspěvky jsem spíše minimalizovala a soustředila se hlavně na sebe a svůj odpočinek.

Ale myslím, že jinak tato rubrika měla úspěch a snad vás bavila, tak bych na ni po roce chtěla navázat 🙂 Avšak trošku jinak. Dávala jsem vám sem vždy výběr nějakých zajímavostí z webu, co mě kde pobavilo, rozesmálo a upoutalo a podobně. Teď bych to chtěla pojmout víc osobně a shrnout spíš, co se mi za ten měsíc zajímavého událo, co jsem kde viděla, snědla a zažila. A jestli ještě máte nějaké návrhy, co by se vám zde třeba líbilo, tak sem s tím 😉

best of march1

Takže jaký byl pro mě březen 2015? Musím říct, že to byl zatím nejlepší měsíc tohoto roku! A taky mi přišlo, že trval celkem dlouho. Asi i díky tomu, že byl plný různých zážitků, setkání i akcí.

Hned začátkem března jsem totiž slavila svoji narozeniny a dělala si radost (už vlastně v předstihu 🙂 ). Nadělila jsem si kurz focení od holek z A cup of style a dozvěděla se nějaké tipy na lepší fotky a taky, jak správně nastavit ISO, clonu a expoziční čas. Do té doby tato trojice pro mě byla jako nerozluštitelná šifra a nastavovala jsem je úplně od boku. Teď už jsem v seřizování foťáku jistější.

Po delší době jsem začala opět pravidelně cvičit a šla jsem vyzkoušet HOT YOGU. Udělala jsem si i výlet do Brna na blogerský sraz s Biodermou, kde jsem se nechala hýčkat v hotelu Maximus Resort a poznala spoustu skvělých holek. Začala jsem i víc natáčet videa a krátké vlogy. Pořád sice nevypadají, tak jak bych si představovala, ale začít se nějak musí, že? 🙂 A aspoň vidíte, že nejsem dokonalá :-p

best of march2

S kamerou jsem vás tedy vzala na nějaké akce, které se v březnu konaly (a že jich bylo!). Třeba na představení nové kolekce projektu Zástěrka, do obchodu s fair trade věcmi Nila a také do mého oblíbeného obchůdku Unikát, odkud mám ten skvělý overal, ve kterém jsem vám fotila hned dva outfity TADY.

Videa si můžete prohlédnout přímo níže nebo se rovnou přihlásit k odběru mých videí na youtube ZDE 😉

Taky jsem si pořídila něco nového na sebe, kromě již zmiňovaného overalu i tyto skvělé džíny z Gapu, balerínky MEL, které jsem musela vzít i pro moje malé já, a samozřejmě spoustu kosmetiky 🙂

A co se týče Stelinky, tak pro tu jsme vybrali nový kočárek, na který jsem dělala recenzi TADY, a drandím si s ním teď každý den 🙂 Vyrostlo jí už 6 zubů, se kterými mě už pěkně pokousala a konečně se už rozjedla, jak jste četli TADY. Taky jsem jí víc vyzdobila postýlku a testovala zase nějaké nové kosmetické produkty, včetně nových plenek Pampers Premium Care Pants.

A taky jsem vám prozradila 10 věcí, které o mě asi nevíte, četli jste je? 😉

Jaký byl váš březen? Líbí se vám tato staronová rubrika?

 A ještě nezapomeňte omrknout ty videa:

(3) Komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial