Kosmetika» Přirozeně vypadající krycí make-up / Clarins Teint Haute Tenue - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kosmetika» Přirozeně vypadající krycí make-up / Clarins Teint Haute Tenue

Někdy na podzim minulého roku jsem se vám vyznávala ke svojí lásce k minerálním make-upům. Ano, tato láska stále trvá (teď na léto si plánuji pořídit ten od Bare minerals), ale přeci jen se mi v zimě i díky hormonálním změnám přeměnila pleť na sušší a potřebovala více promazávat. Dala jsem tedy ještě šanci tekutým make-upům a začala testovat, který by mi vyhovoval nejvíce. Ze Sephory jsem si odnášela různé vzorečky a jako vítěz z nich vzešel ten od Clarins – Teint Haute Tenue SPF 15.

prirozene vypadajici kryci make-up

Kupodivu i přes celkem tekutou konzistenci má opravdu vysoké krytí, což byl můj požadavek číslo jedna. Nádherně se roztírá, dá se u problematických ploch i vrstvit a stále vypadá přirozeně. I přes obsah silikonů vůbec neucpává póry (velké překvapení) a tudíž bych ho doporučila i pro pleť se sklony k akné. Krásně se s ním pracuje, jak prsty, tak i štětcem. Aplikuje se pomocí pumpičky, jak můžete vidět na obrázku, a vymáčknete opravdu tolik, kolik potřebujete. Jako bonus i nádherně voní (vím, subjektivní názor) a celkově mi přijde moc příjemný. Díky němu zakryji všechny nedokonalosti (bez použití korektoru), pleť je zářivější a působí přirozeně, bez efektu masky. A zmínila jsem už, že chrání i před sluníčkem a disponuje SPF 15? No prostě značka ideál 🙂 Cena je vyšší než u make-upů z drogerie, ale také zajistí jinou službu a v tomto případě se opravdu vyplatí investovat.

Ukázka jeho krytí:

kryci make-up

Složení:

Clarins Teint Haute Tenue ingredients

Na jaký make-up nedáte dopustit vy?

 

(3) Komentářů

  1. Pingback: Kosmetika» Tip na lehký make-up na léto, který nanesete raz dva | Mámou stylově

  2. Pingback: The best of 2014» 10 nej objevů, které mi minulý rok změnily život (k lepšímu!) | Mámou stylově

  3. Pingback: Listopadové kosmetické objevy a propadáky» Rtěnky, make-up, přírodní antiperspiranty, maska krásy a novinky Balea | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial