Bydlení» Zachumlejte se až po uši (do těch nejlepších dek) - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Bydlení» Zachumlejte se až po uši (do těch nejlepších dek)

Moje chumlající období pokračuje, a to i doma. Miluju se zabalit do deky, popíjet čaj s medem, uždibovat domácí sušenky a číst si u toho dobrou knihu nebo se dívat film (když jsem u těch filmů, viděli jste už Zmizení? Docela mi při tom filmu tuhla krev žilách, ještě když sami máte dítě, je hrozné se dívat na to, co se všechno může přihodit :-/) a třeba u toho jen tak usnout, jako na obrázku dole 🙂 A když k tomu budete mít krásnou hřejivou deku / pléd/ přikrývku, nebo jak tomu říkáte, třeba s nějakým pěkným vzorem, veselými barvami, pletenou nebo kožešinovou, tak mi věřte, že spolu už budete chtít být nerozlučný pár na věky věků a budete si říkat, že takhle dobře vám už dlouho nebylo.

Pokud jste na tom podobně, a toužíte po pěkné přítulné kámošce, která by vám dělala radost, jak po estetické, tak hřejivé stránce, koukněte se na mou inspiraci. Věřím, že vás tyto fotky určitě navnadí. A abyste věděli, kam se na ty teplounké deky vypravit, pod fotkami jsem pro vás připravila výběr těch nejzajímavějších, na které jsem natrefila 😉

Jak a s čím nejraději relaxujete vy?

deky a pledy_01deky a pledy_05deky a pledy_03deky a pledy_02c6fa61b31cea3ce60feaf387c793dbf2deky a pledy_04zluty pled

Zdroj fotografií: Pinterest.

Inspirace z obchodů:

(3) Komentářů

  1. Dostali jsme naprosto dokonalou deku jako svatební dar a musím říct, že je k nezaplacení. Všechny chladné večery trávím schovaná pod ní a už si to neumím představit jinak.
    Po domě máme ale spousty dalších dek, obrovská závislost:-)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial