Vybírám ty nejlepší kosmetické novinky za květen: Clarins, Kiehl’s, Oribe, Vichy, L’Oreal… - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Vybírám ty nejlepší kosmetické novinky za květen: Clarins, Kiehl’s, Oribe, Vichy, L’Oreal…

Krásný pátek! Kdybyste se nudily, nebo se chtěly kouknout na žhavé kosmetické novinky, které jsem otestovala v poslední době a můžu vám je s klidným svědomím doporučit, tak rozhodně čtěte dál. Bude to něco ze soudku pleťové a vlasové péče, ale i dekorativní kosmetiky. Věřím, že vás z toho něco zaujme a pod článkem vás čekají i odkazy na videa, kde produkty uvidíte více z blízka.

Sada na omlazení očního okolí r-Retinoate Medik8* (KOUPÍTE ZDE)

Měsíční kúra na vyhlazení vrásek pod očima. Obsahuje 4 polštářky pod oči (2 vroubkované napodobující mikrojehličky s kyselinou hyaluronovou a 2 z biocelulózy s kokosovým extraktem) a jedno pero s omlazujícím sérem s látkou r-Retinoate. Jak to funguje? Kúra se používá jen 1x týdně. První týden se začíná s polštářky s mikrojehličkami (nebojte, nijak vás nezraní, spíš pomohou účinným látkám se dostat hlouběji do pokožky) Pod polštářky aplikujete sérum z pera (v návodu je napsáno 12 otočení, ale to mi přišlo moc, stačí polovina) a na něj se přilepí ta „oční náplast“. Nechá se působit do rána a následně se opatrně sloupne. Už po této první aplikaci jsem oční okolí měla parádně vyhlazené. Aplikuje se znovu sérum a další krok se provádí až za týden. Opět stejný proces – nanést sérum a na něj polštářek, tentokrát z biocelulózy (vše je dobře označené).  (Viz tento obrázek) Po této fázi mi přišlo oční okolí i více hydratované a vypadalo vážně fresh. Já jsem zatím u této fáze, tento týden budu aplikovat 3. krok, opět polštářky s výstupky, ale už teď po těch dvou krocích vidím více vyhlazenou kůžičku pod očima. Nemám tak hluboké vrásky, takže u mě takový wau efekt asi nenastane, ale pokud na ně trpíte (nebo vaše maminka), myslím, že byste rozdíl mohly zaznamenat. Samozřejmě k tomu dále doporučuji používat denně oční krémy.

Sada na omlazení očního okolí r-Retinoate Medik8Sada na omlazení očního okolí r-Retinoate Medik8

Vichy Minéral 89 pleťový booster*(KOUPÍTE ZDE)

Od značky Vichy jsem už pěkně dlouhou dobu nic neměla. Ale toto mě nadchlo. Tento booster dodá pleti skvělou hydrataci a má i plno vitamínů a minerálů. Je ve formě takového lehkého gelíku, který krásně splyne s pletí a nezatěžuje ji. Takže je vhodný pro úplně každý typ pleti (suchou, mastnou, mladou i zralou). Po aplikaci malinko lepí (kvůli kyselině hyaluronové která má tuto vlastnost), ale za chvíli tento pocit odezní. Hlavně se dává na pleť úplně v prvním kroku, na něj až séra a krémy, takže lepivost pomine. Já ho miluji a používám ho jako základ pleťové péče úplně každý den.

Vichy Minéral 89 pleťový booster

ONEST REPAIR FACE CLEANSER* (KOUPÍTE ZDE)  ONEST REFRESH FACE CLEANSER* (KOUPÍTE ZDE)

Další úžasný počin od české značky přírodní kosmetiky Onest. Tyto čističe pleti jsou neuvěřitelně jemné, voňavé a prostě příjemné. Nevysušují pokožku, ale přesto ji dobře vyčistí, a to bez jakékoliv chemie. Repair Face Cleanser je krémový, lehce rozpustí i make-up (ale primárně na odličování bych ho zase nepoužívala), spíš v druhém kroku, nebo já si s ním umývám obličej ráno. Najdete v něm komplex červených řas, květů ibišku, mořské soli a fermentovaných probiotik. Prospívá zdravé mikroflóře, odstraňuje odumřelé buňky a pleť i lehce hydratuje. Refresh Face Cleanser je zase čirý gelík, tím si obličej myji večer, po odlíčení. Skvěle pleť dočistí a není po něm nepříjemně stažená, spíš hezky hladká. Ten mycí gel kromě již zmiňovaných látek obsahuje i růžovou vodu. I když jsou to čističe pleti, je mi je i líto smývat, jak jsou nadupané tolika skvělými látkami, pleť s nimi aspoň hýčkám delší dobu než s jinými „obyčejnějšími“ pleťovými čistícími přípravky.

ONEST REPAIR FACE CLEANSER, ONEST REFRESH FACE CLEANSER

REN exfoliační tonikum (KOUPÍTE ZDE)

Toto je naprostá pecka. Skvělé a účinné exfoliační tonikum, které ale nedráždí pleť, je vhodné i pro tu citlivou. Obsahuje totiž kyselinu mléčnou, která je ze všech kyselin nejjemnější. Navíc má super hydratační schopnosti. I přesto už po prvním použití vidím více rozzářenou pleť a po pravidelném používání se vám hezky vyhladí a bude působit více svěže. Moc doporučuji a aplikátor s pumpičkou je další bomba 🙂

REN exfoliační tonikum

Kiehl’s Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask* (KOUPÍTE ZDE)

Noční výživná a zpevňující maska na pleť. Na moji mastnou pleť (která navíc moc netrpí na vrásky) byla ale až moc hutná a krémová. Použila jsem ji jednou na plochy, kde nemám problematická ložiska a musím říct, že opravdu pleť hezky vyhladila a byla jemňoučká jako Stelinčina prdýlka. Takže určitě dělá, co slibuje. Přesto bych ji doporučila spíše zralé pleti a normální až suché.

Kiehl's Ginger Leaf & Hibiscus Firming Mask

L’Oréal Paris Pure Clay maska Anti-blemish* (KOUPÍTE ZDE)

Novinka v řadě jílových masek od L’oreal Paris. Na drogerkovou péči je mám ráda. Tato je vtipně modrá, vypadáte po jejím natření jako šmoula 🙂 Líbí se mi, jak je příjemně krémová a pokožku úplně nevysuší. Díky obsahu mořských řas pomáhá s problematickou pletí. Mně její účinky přijdou za její cenu adekvátní, mám doma účinnější masky, ale stojí asi 5x tolik. Takže za mě vzhledem k ceně spokojenost.

L’Oréal Paris Pure Clay maska Anti-blemish

Letní novinky Clarins*

Multifunkční tužka Clarins (KOUPÍTE ZDE) 

Další multibarevná pastelka od Clarins, mám tu první verzi a vozím ji na cesty, je super. Líbí se mi ale i tato novinka, hlavně tyrkysová barva na oči jemně růžová konturka na rty. Na letní dovolené skvělá pomůcka, jak se rychle nalíčit, ale přitom s sebou nenosit celou kosmetickou taštičku.

Multifunkční tužka Clarins, Olejíček na rty Instant Light Lip Comfort odstín 08 blackBerry, Clarins Water Lip Stain, Bronzer Clarins limitka 2018

Olejíček na rty Instant Light Lip Comfort odstín 08 blackBerry (KOUPÍTE ZDE)

Tady ty olejíčky od Clarins mi přirostly k srdci. Parádně pečují o rty a dodají jim šťavnatý lesk a nějakou tu barvičku. Toto je nový odstín, který ve flakonku vypadá hodně tmavý, ale rty obarví do jemné růžové. A krásně voní po ovoci.

Clarins Water Lip Stain (Bude v prodeji od 1.6. ve FANN.)

Vypadá to jako lesk, ale po chvilce zaschne a do rtů se úplně vpije. Zůstane po něm na rtech jen nádech barvy v matu. Jako byste jedly čerstvé ovoce a to vám obarvilo pusu 🙂 Jelikož tato barevná vodička má následně ale slušnou výdrž a jen tak se nesmyje (ani neslíbá, jak udává), tak doporučuji si při jejím nanášení dávat pozor a moc nepřetahovat. Pak i chvíli s pusou moc nehýbejte, ani rty o sebe neobtiskujte, dokud nezaschne, ať barva zůstane rovnoměrná. Vydrží vám na rtech několik hodin a ani o ni nevíte. A všichni budou jen přemýšlet, jak je možné, že máte tak hezky červené rty (nedělá prostě takový ten nános jako rtěnka 🙂 ).

Bronzer Clarins limitka 2018 (KOUPÍTE ZDE)

Každý rok přichází Clarins se svojí limitkou obřího bronzeru (je skoro nespotřebovatelný!) Letos jej nechal potisknut plameňáky, z venku, i zevnitř. Krásnější výbavičku letní kosmetické taštičky byste těžko pohledaly. Bronzer mám všechny odstíny v matu (jen s jemnými třpytečkami), takže se s ním dobře i konturuje a vydefinuje líce. Nebo se jeho světlejší část dá použít i jako pudr.

Multifunkční tužka Clarins, Olejíček na rty Instant Light Lip Comfort odstín 08 blackBerry, Clarins Water Lip Stain, Bronzer Clarins limitka 2018

Clarins samoopalovací krém* (KOUPÍTE ZDE)

Po delší době jsem opět použila samoopalovák. Tento Clarins v dózičce má krémovou texturu zbarvenou do hněda. Při natírání tedy hezky vidíte, kde jste se už mazaly a kde ne. Doporučuji ho nanášet po troškách a vzít si na něj rukavice (takové ty jednorázové gumové, nebo se prodávají i speciální na samoopalovací přípravky). A následně se hned neoblékejte, ale nechte cca 5 minut zaschnout. Já se natírám večer, kdy do oblečení tak nepospíchám. Voní příjemně po kakaovém máslu a pokožku i zvláční. A hlavně to opálení po něm je velmi přirozené a vypadá, jako byste se právě vrátily od moře 🙂

Clarins samoopalovací krém

Kjaer Weis* (KOUPÍTE ZDE)

Krásná značka přírodní dekorativní kosmetiky, za kterou stojí stejnojmenná dánská vizážistka. Já jsem mohla otestovat rozjasňovač a zdravíčko, oboje v krémové formě. Na pleti vypadají přirozeně a fresh a mají celkem dobrou výdrž. Náplně se dají kupovat sólo a vyměňovat, takže jsou pěkně eko. A celkově udělají ozdobu v kosmetickém arzenálu.

Kjaer Weis

Oribe Serene Scalp* (KOUPÍTE ZDE)

Další šampon od Oribe v mé sbírce, no kdo by tomuto růžovému odolal? Tato řada vlasové péče Serene Scalp je vyloženě určená na podrážděnou vlasovou pokožku, která svědí, dělají se lupy, nebo se více mastí. A jelikož já mám právě s tím posledním zmiňovaným trochu problém (vlasy bych si mohla umývat klidně každý den), řekla jsem si, že ho zkusím. První věc, která mě na něm zaujala, je, že obsahuje takové malé třpytivé částečky, které se z větší části smyjí, ale i přesto mám pocit, že se po něm vlasy více lesknou. Abych účinky šamponu opravdu důkladně hodnotila, používala jsem ho několik týdnů v řadě. Po prvních dvou až třech umytích šamponem jsem velké pokroky ve snížení mazu ve vlasech je nespozorovala, ale asi po dvou týdnech jsem si uvědomila, že jsem si vlastně vlasy myla před dvěma dny a stále je nemám mastné! Takže pokrok jsem zaznamenala, hurá. K tomu nádherně voní a řekla bych, že ho stačí maličko, tak i dlouho vydrží. Protože je to Oribe, obsahuje i plno přírodních výtažků, které vlasy posilňují a pečují o ně. Nenajdete v něm vysušující SLS ani parabeny. Sice je dražší, ale má to prostě svoje důvody.

Oribe Serene Scalp

Caviar Resort SEA Tousled Texture Spray* (KOUPÍTE ZDE)

Dlouho jsem hledala sprej na vytvoření plážových vln, který by vlasy nepříjemně neslepoval, nevysušoval a hlavně, který by fungoval. Teď to vypadá, že jsem ho našla. Sprej vlnky krásně zafixuje, ale vlastně o něm ve vlasech ani nevíte, jak je lehoučký. Používám ho na několik způsobů. Buď ho našplíchám do suchých vlasů a ty pak promačkám a po chvilky získají takové lehké zvlnění i objem. Pro výraznější vlnky vlasy třeba smotejte do drdolu, nebo zapleťte a po chvilce uvolněte, vydefinují se výrazněji. Dá se šplíhnout i do vlhkých vlasů, ale po usušení jsem ten efekt nezpozorovala tak výrazný, spíš jsem ho podpořila ještě kulmou, jako bonus vlny déle držely. K tomu má plno pečujících složek, že o vlasy pečuje a chrání je před vysušením ze sluníčka.

Caviar Resort SEA Tousled Texture Spray

Invisibobble Original Cheatday (KOUPÍTE ZDE)

Tuto novinku u nás ocenily hlavně holky. Tato nová řada „pružinkových“ gumiček, které vlasy nelámou a nezkroutí je do nechtěného tvaru, voní po sladkostech! Z hnědých můžete cítit čokoládu, z růžových koblihy a z fialových makronky.

Invisibobble Original Cheatday

L’ORÉAL PARIS novinky Wake Up & Glow*

Glow Mon Amour rozjasňovač (KOUPÍTE ZDE)

Tady ty tekuté rozjasňovače se L’orealu povedly. Já si oblíbila hlavně ten bronzový, krásně mi splyne s tváří a dodá jen takový zdravý jas. Ten světlý je na mě až moc výrazný, ale věřím, že někomu se tento efekt bude líbit. Dají se použít sólo, na make-up, pod něj, nebo je s make-upem můžete rovnou smíchat.

Life’s a Peach tvářenka (KOUPÍTE ZDE)

Moc hezký korálový odstín tvářenky, takový mám na léto moc ráda, na opálené pokožce vypadá skvěle. Má i dobrou pigmentaci a obsahuje přes 90% přírodních složek!

La Vie En Glow rozjasňující paletka (KOUPÍTE ZDE)

Rozjasňující stíny v paletce jsou tedy wau. Vysoce pigmentované a výrazné. Já si moc oblíbila ten poslední v řadě vpravo (bronzový). Na mě vypadá nejpřirozeněji a dávám si ho i na oční víčko.

L’ORÉAL PARIS novinky Wake Up & Glow, Glow Mon Amour rozjasňovač, Life’s a Peach tvářenka, La Vie En Glow rozjasňující paletka

Bourjois Konturovací tvářenka* (KOUPÍTE ZDE)

Kdo by neznal Bourjois tvářenky? Já jsem na nich vyrůstala 🙂 Teď mají novinku, tvářenka s konturovací matnou částí. Celkem dobrý nápad, jen se štětcem trefit do té malé části chce trochu umu. Ve finále odstíny stejně míchám, ale na tvářích se mi líbí.

Bourjois Konturovací tvářenka

CO, KDE KOUPIT:

VIDEA S KOSMETICKÝMI RECENZEMI:

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial