Moje oblíbené kosmetické novinky za září: hydratace pleti, krém na kruhy pod očima a úžasné oční stíny - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Moje oblíbené kosmetické novinky za září: hydratace pleti, krém na kruhy pod očima a úžasné oční stíny

Jakou zajímavou kosmetiku jsem testovala v září a co mi z toho sedlo? Čtěte dál 😉 A jako vždy, pokud se chcete mrknout na recenze dalších kosmetických novinek, pusťte si i toto video 😉

Dermokil Jílová pleťová maska pro mastnou pleť (KOUPÍTE ZDE) a Jílový čistící pleťový gel (KOUPÍTE ZDE)

Opravdu dobrá jílová maska, obsahuje i nějaké minerály a hojivé látky. Na pleti mi zaschnula hodně rychle a pleť po ní byla hezky svěží a čistá. Pokud máte mastnou pleť, mohly byste s ní být spokojené. Od stejné značky mám i čistící gel a paradoxně, i když obsahuje jíl, je krásně čirý. Nenajdete v něm SLS, takže pleť agresivně nevysušuje, ale příjemně umyje bez pocitu stažené pleti. Tato turecká značka mě opravdu příjemně překvapila.

Zklidňující esence Recovery Princess Skincare (KOUPÍTE ZDE)

Tuto esenci/ sérum jsem  si objednala na zklidnění pleti po dermo-estetických procedurách, které mám naplánované v Brandeis Clinic (konkrétně plazmalifting a e-Matrix). Esence obsahuje Extrakt Bifidus, což je blahodárná bakterie pro naši pleť a stará se o její regeneraci. Já musím říct, že jsem si esenci dávala na pleť právě po těch procedurách a obešla jsem se jakémukoliv začervenání nebo loupání. Je to taková vodička, pleť příjemně zklidní a nezatěžuje ji. Následně na ni lze aplikovat další péči a mám ji ráda, jak je lehká. Spousta zklidňujících pleťových přípravků mi přijde mastná, takže jsem ráda pro nás mastňochy za něco odlehčenějšího.

Nuxe Hydratační SOS maska 48 h (KOUPÍTE ZDE) a Hydratační péče 48 h pro normální pleť (KOUPÍTE ZDE) 

Wau, musím říct, že tato hydratační maska je fakt geniální. Moc jsem si ji oblíbila. Pleť nádherně vyhladila a byla po ní jakoby sametová. Jedna z lepších hydratačních masek, které mám doma. Hydratační krém NUXE mám také ráda, je tak akorát hutný. Na pleti se hezky rozpustí, ale zároveň neztratí. Cítím, jak pleť je po něm pružná, ale né mastná. A moc příjemně květinově voní. Podle popisu má pleť chránit i před znečištěným ovzduším.

Oční krém s kofeinem noční Dulcia (KOUPÍTE ZDE)

O tomto krému jsem slyšela už dávno, jedna z vás mi ho kdysi doporučovala. Jak víte, trošku mě trápí kruhy pod očima a vše, co slibuje, že je odstraní, chci vyzkoušet! Tento přípravek je tedy hodně olejový, není to vyloženě krém, ale to mi nevadí. Kolem očního okolí mám raději silnější mazadla. Co mě ale překvapilo, že opravdu hodně intenzivně voní po kávě. Jasně, obsahuje kofein, ale většinou přípravky s ním po kávě nevoní. Nevadí mi to, ale určitě to musím zmínit, protože vůně je fakt silná. Co se týče jeho účinků, tak moc se mi zamlouvají. Přípravek redukuje váčky pod očima a dobře působí i na vrásky, pečující olejíčky je minimalizují a celkově oční okolí prokrvuje. Jsem z něj opravdu potěšena a navíc je na přírodní bázi.

Lush D’Fluff Jahodové mýdlo na holení (KOUPÍTE ZDE)

Vypadá jako krém, ale po smíchání s vodou se lehce na pění a hlavně je neuvěřitelně krémové a žiletka po něm klouže jedna báseň. Obsahuje samé skvělé pečující olejíčky a másla, takže pokožku zároveň hydratuje a nedráždí. A nedostávají se do ní žádné chemické látky. Navíc příjemně voní  (i když ne úplně jahodově, ale vůně se mi líbí). Tuto věc na holení jsem si moc oblíbila a už se mi ani nechce vracet k běžným holícím gelům.

Nobilis Tilia Arganový sprchový olej (KOUPÍTE ZDE)

Neskutečně příjemný sprchový gel. Má hodně zvláštní konzistenci, není příliš pěnivý (což je dobře, protože neobsahuje chemická pěnidla), ale po pokožce nádherně klouže a díky obsahu arganového oleje o ni pečuje. Je po něm královsky hebká a můžete z něj cítit i svěží citrusovou vůni, která mě ráno vždy nakopne.

Cover FX Perfect Setting Powder (KOUPÍTE ZDE)

Opravdu hodně dlouho jsem hledala pudr, který by neobsahovat mastek (talc). Jak jsem zjistila, může totiž způsobovat akné. A tomu já se už zuby nehty snažím předejít. Jenže ten mastek je skoro ve všech pudrech, i těch hodně luxusních. Googlovala jsem ale a našla jsem tento od Cover FX. Je skvělý! Velmi transparentní, lehký a jsem nadšená z jeho balení, které se dá šikovně zavřít, aniž by pudr prášil všude možně. Jen moji mastnou pleť zmatní jen tak max na dvě hodinky. Ale i tak ho mám ráda a asi u něj zůstanu.

NYX Ultimate Multi-Finish Shadow Palette (KOUPÍTE ZDE)

Tato paletka je táák krásná! Obsahuje jak matné, tak třpytivé stíny, takže je vhodná na denní i večerní líčení. A ty tóny do oranžova a červené. Miluji, už loni jsem jim propadla a k podzimu se úplně suprově hodí. Dobře se nanáší, výdrž mají s bází obstojnou a jednoduše se jimi každý den kochám a vymýšlím nové kombinace jak se s paletkou nalíčit.

NYX Precision Brow Pencil (KOUPÍTE ZDE)

Konečně nějaká dostupná širší tužka na obočí. Jen mě mrzí, že není zkosená, ale při častém používání se to zkosení na ní vytvoří a pak se s ní kreslí jedna báseň. Má i super kartáček a z odstínů si vybere každá z nás. Ano, toto se povedlo a chybělo tu.

NYX Rtěnky Super Cliquey Matte Lipstick (KOUPÍTE ZDE)

Matné rtěnky v kapičkovitém tvaru. Skvěle se nanáší, velmi lehce obkreslí tvar rtů, že ani není potřeba konturovací tužka. Konzistence je krémová, ale má solidní výdrž a nevysušují. A opět si je můžete pořídit v širokém spektru barev, od tělových až po rudé. A ještě se mi líbí systém vysouvání, kdy je jen zmáčknete na konci jako propisku a hned vyjede potřebná část rtěnky.

NYX Lid Lingerie Matte (KOUPÍTE ZDE)

Matné ale tekuté oční stíny! Vypadají jako tekutá rtěnka, ale nanáší se na oční víčko. Když se to s nimi nepřežene a na oku se jen lehce poťupkají, rychle zaschnou a vypadají na oku dost dobře. Zajímavý nápad. Na oku mi ale daly tak půl dne, pak se malinko drolí, tak to chce pod ně dát bázi a během dne opravit. Jinak je musím pochválit a líbí se mi i ty odstíny do hněda, červena i šeda.

Maybelline matné rtěnky Color Sensational Matte (KOUPÍTE ZDE)

Tady ty matné rtěnky jsou na drogerkové poměry opravdu povedené. Nevysušují, lehce se nanáší a dobře vypadají. Teď má Maybelline nové přírůstky v nude odstínech, mně nejvíce sedí světlounká Pech Buff a hnědá Brown Sugar.

CO, KDE KOUPIT:

1 komentář

  1. Mala som ten kofeínový očný krém Dulcia a tiež som bola z neho nadšená. Skvelo sa znášal aj s make-upom, krásne sladko voňal a fakt niečo robil. Očné okolie bolo bezchybné. Teraz mám očný krém Manufaktura, ale ten toho veľa nerobí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial