Jak moje vlasy opět zazářily a přišly k životu - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Jak moje vlasy opět zazářily a přišly k životu

Konečně opět najíždím do pravidelného blogovacího režimu a dostávám se ke všem těm článkům, které jsem chtěla vydat už dááávno, jen…. nebyl čas 🙂 Prázdniny, dovolené a minimum hlídání holčiček…znáte to 🙂 Ale nabrala jsem dech, jsem plná energie a mám tu před sebou seznam asi 50 postů, které bych chtěla publikovat. Tak hezky postupně 🙂 Dneska bych se s vámi chtěla podělit o zkušenost z vlasového salonu Colour by Nikola, který používá americkou kosmetiku J Beverly Hills. Ta je prý populární hlavně mezi hollywoodskými hvězdami. A kdo by si nechtěl dopřát stejnou péči jako Kim Basinger nebo Uma Thurman, že?

Salon má příjemnou polohu hned v centru Prahy, kousek od Staroměstského náměstí. Když jsem do něj vešla, ihned mě upoutal interiér: vzdušný, rozlehlý a moderní. Cítila jsem se v něm moc dobře. Ve dveřích mě v mžiku uvítala energetická majitelka a kadeřnice Nikola. Koukla na moje vlasy a ihned začala chrlit, co by s mými vlasy provedla: „Vlas nejdříve očistíme, pak vyživíme a opečujeme. Budete mít zase svoje zdravé vlasy.“ Hmm to zní dobře, tak jsme šly na to. Nejdříve mi Nikola vlasy umyla šamponem Platinum Purity, který právě vlas hloubkově vyčistí od všech stylingových přípravků. Pak následovala keratinová péče Keraplex, která, jak mi bylo laicky řečeno, „doplní cihly v rozpadlém zdivu (myšleno vlasu).“ Vlas by pak měl být vyhlazený a zdravý. Na závěr ještě následovala pečující maska, která měla dodat vlasům vláhu a obživu. Se stylingovými přípravky jsme to pak ani nepřeháněly, tuším, že mi Nikola dávala 5in1 stylingovou emulzi a šlo se vlasy foukat!

Kadeřnictví jsem vlastně navštívila dvakrát. Poprvé jsem absolvovala jen tuto pečující kúru. Po které jsem měla vlasy úplně úžasně vzdušné, lehké, hladké a úplně k pomazlení. Jak můžete vidět na fotce níže.

Po druhé jsem se k Nikole už ale vydala i na dobarvení odrostů a hlavně střih, který jsem po dovolené potřebovala jako sůl. Opět jsem si prošla tou úžasnou procedurou péče a barva mi tedy sedla úplně dokonale. Vím, že minule mi v jiném kadeřnictví přeliv chytl trochu do zrzava, tak jsem se toho bála. Ale byla jsem nadšená, barva vypadala úplně jako moje vlastní. Co se týče sestřihu, nechala jsem to na Nikol. Moje požadavky byly jasné: prostříhat, možná zkrátit, ať mám vlasy nadýchané a vzdušné, nechci mít na hlavě žádnou upláclinu. I když mi tedy moc centimetrů nevzala, střih byl o hodně živější a moc povedeně prostříhaný, přesně, jak jsem si to přála.

Nikola je celkově veselá ženská, empatická a při stříhání jsme si i super popovídaly, takže se tam určitě ráda vrátím znovu! I když je to vedlejší, osobně si také myslím, že byste si se svým kadeřníkem měli rozumět.

A abych nezapomněla. Při první návštěvě jsem dostala i tento super balíček produktů v cestovním balení, abych o vlasy mohla kosmetikou J Beverly Hills pečovat i doma. Nepoužívám je tedy pravidelně, ale šampon Platinum Renewing Hair Regime aplikuji asi 1-2 x do měsíce, aby mi vlasy právě hloubkově očistil a péči samozřejmě zakončuji maskou (jde ale použít i jako kondicionér) Masque intenzivní péče z modré řady (voní úžasně po eukalyptu). Vlasy to vždy nakopne a já mám pak i lepší pocit, že do nich dávám ty různé stylingové přípravky na objem, že se jednou za čas pořádně vymyjí. Třešničkou na dortu je ovšem suchý šampon Platinum Dry Clean, což je vlastně takový ten texturizující sprej dodávající vlasům objem. Funguje úžasně a určitě patří k těm lepším, které jsem kdy měla. Lak na vlasy Platinum Take Shape používám výjimečně, nemám ráda slepené vlasy. Ale u tohoto se mi právě líbí, že ve vlasech není skoro cítit, přirozeně je zafixuje a nedělá takové ty olepené a ztvrdlé vlasy. Právě je super na zpevnění vln, když si je jednou za uherský rok udělám 🙂

Toť moje zkušenost s touto americkou hvězdnou vlasovou kosmetikou a jejím vlajkovým kadeřnickým salonem v ČR. Moje vlasy tam byla hýčkané, a pokud vy řešíte nějakou nápravu svých vlasů, máte je poničené, nebo potřebují nakopnout, určitě to tam můžu moc doporučit. Když jsem ze salonu točila video, tak jste se mě ptaly na cenu, na webu ji nenajdete, ale nemusíte se děsit. Ceny jsou jako v běžných pražských kadeřnictvích: ošetření Keraplex cca 690 Kč a barva + střih cca 1 800 Kč. Záleží ale také na délce a hustotě vlasů, takže se může malinko hýbat.

Slyšeli jste někdy už o této vlasové značce?

(2) Komentářů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial