Naše neděle (outfit a tip na úžasnou restauraci s ještě úžasnějším dětským koutkem) - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Naše neděle (outfit a tip na úžasnou restauraci s ještě úžasnějším dětským koutkem)

Jak jsem se už zmiňovala, poslední týdny máme ve znamení slavení narozek mých holek. Završíme to snad už tuto sobotu, kdy budeme pořádat velkou oslavu pro děti, ale slavili jsme i tento víkend. V sobotu doma a v neděli jsme si vyrazili dát něco dobrého. Dlouho jsme s mužem neměli dobrý steak, tak volba padla na La Casa Argentina, která je svými steaky právě vyhlášená. Ale co nás sem hlavně přitáhlo (a bez čeho bychom tam asi jen tak nešli), je dětský koutek (dokonce s hlídáním 🙂 )!

nedele_la casa argentina_8

A protože to fakt stálo za to, rozhodla jsem se s vámi o ten náš „zážitek“ podělit. Zážitek to nebyl jen tím jídlem, ale hlavně klidným obědem a společnou chvilkou s mým mužem, kdy nám nikdo neskákal do řeči, netahal nás od stolu, že se mu chce čůrat, neujídal jídlo z našeho talíře a hlavně jsme si to jídlo dali dokonce teplé 🙂 To se nám moc často nestává 🙂 Obědy jsou pro nás běžně spíš hrou o přežití a kursem sebeovládání 🙂

nedele_la casa argentina_7

On tam ten koutek totiž není jen stoleček a omalovánky, ale obří místnost s takovou tou „klecí“ naplněnou míčky, skluzavkami, různými prolínačkami a blbinkami pro děti. Snažila jsem se aspoň něco vyfotit, tak mrkněte. A navíc u toho byla sympatická paní, která holky hlídala, takže jsme v klidu mohli jít s mužem ke stolu (i v jiném patře) a ony si tam v pohodě hrály, s tím, že kdyby byl problém paní nás zavolá. No nevolala ani jednou. Spíš jsme měli problém holky odtam vylovit 🙂  Vytáhli jsme je vždy jen na jídlo a ony zase pádily skotačit dál. Strávily tam asi dvě hodiny a my s mužem si užívaly božský klid a fantastické steaky 🙂 Jediné co, tak koutek je v prvním patře, což je s kočárky trošku horší, ale můžete je jako my nechat dole a dítě vynést.

nedele_la casa argentina_koutek la casa argentina

A co jsme si dali dobrého? Začali jsme krevetovým špízem (holky taky ochutnaly 🙂 ), já k tomu pila výborné Pignot Grigio a pak následovaly steaky. Já si dala biftek ze svíčkové a k tomu grilovanou zeleninu a můj muž Striploin steak s hranolkami. Holčičky vyfasovaly klasiku – řízek, protože ten nikdy nezklame 🙂

nedele_la casa argentina_2 nedele_la casa argentina_3 nedele_la casa argentina_4 nedele_la casa argentina_6

Ze začátku jsem přemýšlela i nad dezertem, ale pak jsem už sotva dojídala poslední sousto, takže ten jsme si odpustili. Dezert pro nás byl asi ten klid 🙂 V místnosti, kde jsme měli stůl, navíc jakože bzučeli broučci a mělo to tam vyvolat pocit džungle (nebo nějakého exotického místa), což bylo tedy hodně zajímavé, ale na relax super 🙂

IMG_7944nedele_la casa argentina_5_

Myslím, že lepší místo jsme na naši „oslavu“ najít nemohli 🙂

Po cestě tam (nazpět už by fotka s velkým břichem nebyla prezentovatelná :-)) mi můj muž vyfotil i outfit,bohužel se v tom spěchu povedla jen jedna fotka.

nedele_outfit

Tipy na nákupy:

R

(5) Komentářů

  1. Ali,dekuji za tip! Do la casa argentina jsme chodivali casto a manzelem kdyz jsme nemeli deti…dokonce to bylo misto nasi prvni schuzky!Netusila jsem,ze maji detsky koutek.
    Jinak vyborne jsou taky brunche v restauraci Avantgard …taky maji celou mistnost (dal kd rodicu 😉 ) a slecnu na hlidani.To same a fakt vyborne jidlo taky nedelne brunche Zlata Praha (a deti vsude zdarma ze jo ;))

  2. Ahoj Ali, vypadá to tam skvěle, taky pořád řešime jídlo s dětským koutkem jinak to nemá smysl,to jsme pak oba s manželem vyřízení a hladovi ha ha…… Ali jako vždycky ti to moc sluši, mas krasne výrazný obličej a Velké krasne oci.A ty to porad doladis skvělým outfitem.No a to jídlo ,gurmánský zážitek. Skvělý TIP.DIKY.

  3. To je super tip, my se vždycky s přítelem dohodneme, kdo pohlídá malou, ten druhý se může najíst první a pak se prostřídáme, takže do restaurace chodíme jen z nutnosti a když chceme mít hezký oběd nebo večeři, musíme mít hlídání.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial