Letní líčení a novinky Clarins - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Letní líčení a novinky Clarins

Že je Clarins vlastně moje nejoblíbenější značka kosmetiky, jsem vám už prozrazovala. Má perfektně zvládnuté produkty na péči o pleť, ale baví mě i ta jeho dekorativní část. Hlavně překvapuje stále s nějakými pěknými limitkami, které nenudí. A právě teď přišel s nějakými letními novinkami, ale i tzv. Boostery, což je zase převrat v péči o pleť, a došlo i na limitovanou řadu krémů na ruce i balzámu na rty. Člověk prostě neví, čím se má kochat prvně.

Dnes vám představím moje favority z těchto novinek a také ukázku letního make-upu s nádechem dozlatova, který zvládnete raz dva a budete mít pleť jako byste se vrátili z pláže 🙂

clarins_letni novinky_2016_recenze

Energy Booster

Nejdříve začnu touto unikátní novinkou. Je to vlastně zcela něco jedinečného, co tu ještě nebylo. Mezistupeň mezi sérem a krémem. Clarins má celkem 3 druhy těchto Boosterů (ještě Detox a Repair), které lze používat podle aktuálního stavu pleti. Jejich předností je, že účinkují ihned a ne až po delším používání, jako je to u séra nebo krému. Ale samozřejmě, že delším používání se účinek projevuje znatelněji. Já mám tuto verzi Energy, která by v mžiku měla pleť nakopnout. Obsahuje vysokou koncentraci ženšenu. Je to taková vodička, kterou si kápnete do dávky krému, promícháte a aplikujete na pleť. Já ho tedy vtiskávám přímo do pleti a až potom krém, přijde mi, že v krému se tak nějak ztratí a pak málo využije 🙂 Ale asi je to jen pocit…A čeho jsem si všimla? Že mi pleť tak zvláštně prokrví a dodá ji tím pádem barvu. Vypadá živěji. Takže jestli máte šedou a mdlou pokožku, toto by mohlo být řešení 🙂 Boosteru stačí jen 3-5 kapek, přijde mi, že vůbec neubývá, a to ho používám téměř denně už asi měsíc.

Energy Booster Clarins

Bronzer Summer Bronzing & Blush Compact

Naprosto úžasná záležitost a pro mě velký skvost. Miluji ho! Jednak dodá pleti krásný opálený nádech s jemným rozjasněním, můžete s ním ale i konturovat a nahradit s ním i stíny, nebo tvářenku. Skládá se ze 4 částí, já je používám nejraději všechny dohromady, štětec rozetřu po celé jeho ploše a pak nanesu pod lícními kostmi, malinko na tváře, na čelo kolem linie vlasů a zespodu obličeje – pro vykonturování. Je pigmentovaný tak akorát, nedělá viditelné tahy, ale přesto dodá pleti barvu. Pokud nechcete být bledule, ale zároveň se nerady opalujete, jukněte po něm. A ještě to balení, ach ♥

Summer Bronzing & Blush CompactSummer Bronzing & Blush Compact

Voděodolné oční stíny, odstín č. 4 Copper Brown

Další bomba z letní kolekce. Stíny se jednoduše vymáčknou z tuby na prst a tím si je pomažete po víčku. A pak se už ani nehnou 🙂 Vyzkoušeno bez báze, daly se mnou celý den a vůbec mi nezalezly do ohybu víčka. Tento odstín 04 má takovou zlatavou barvu s nádechem do hněda, mně padl jako ulitý. Všechny odstíny jsou vlastně metalické v teplých slunečných tónech. Tyto jsou mým jasným parťákem k vodě, nebo do parných dnů. Nebo na rychlé líčení, kdy se mi nic nechce stínovat, rozzáří oko a přitom působí přirozeně. Ale hlavně drží!!!

Voděodolné oční stíny, odstín č. 4 Copper Brown Clarins

Olejíček na rty Instant Light Lip Comfort Oil ve verzi 01 Honey

Pokud trpíte na hodně suché rty, toto bude pro vás výhra. Olejíček je velmi, velmi hutný, vlastně skoro jako roztavený med 🙂 A na rtech moc příjemný, tento odstín má i medovou příchuť. Rtům dodá na šťavnatosti a lesku a hlavně jim zajistí obrovskou hydrataci, jsou po něm nádherně jemňoučké a naducané. Trochu tedy lepí, když jsem doma, tak mi to nevadí, ale venku, když zafouká vítr, tak se mi na něm občas přilepí nějaký ten vlas. Ale nic hrozného. Za tu slast na rtech se to dá vydržet 🙂 Když to srovnám s Juicy Shakerem od Lancomu, tak tento je opravdu mnohem více hutnější a o rty více pečuje.

Instant Light Lip Comfort Oil ve verzi 01 Honey

Limitovaná edice Krému na ruce Hand and Nail Treatment Cream

Tento krém na ruce od Clarins patří mezi mé favority, je celkem hutný, ruce udělá krásně sametové, ale ne mastné a vyživí i kůžičku kolem nehtů. Teď ale přišel s novým kabátkem v limitované edici a to dokonce ve 3 provedeních a vůních: zelený čaj, který mám já a je takový relaxační, list pomerančovníku a fíku. Všechny mají velikost 30 ml, která se vejde skvěle do kabelky a hlavně jej pořídíte za přátelskou cenu 250 Kč.

Balzám na rty Daily Energizer Lovely Lip Balm

Ten tu byl už loni a vím, že se po něm slehla zem rychlostí blesku. Na rozdíl od letošního vydání měl puntíkovaný obal, tento rok ho zahalily květiny. A co je na něm tak skvělého? Náádherně ovocně voní, ale hlavně funguje a prostě ty rty skvěle hydratuje a pečuje o ně. Prostě je to radost se s ním natírat a rty vždy poděkují. Pečuje o ně díky kakaovému máslu a bambuckému oleji a peptidům. Má ještě takovou zvláštní vlastnost, že se pigmentem přizpůsobí barvě rtů a každé vykouzlí jiný narůžovělý odstín. Balení je papírové, to z ekologického hlediska, ale přitom je pevné, tak se nemusíte bát, že by se nějak rozpadlo 🙂

Daily Energizer Lovely Lip Balm

A na závěr to slibované líčení. Je velmi lehké, svěží, s nádechem do zlatova a pleť vypadá lehce jakoby ošlehaná od sluníčka. Použila jsem na líčení totiž ten krásný bronzer, voděodolné oční stíny a medový olejíček. Na výsledek mrkněte 😉 (Detail očí ještě ZDE.)

clarins_letni novinky_liceni_2clarins_letni novinky_liceni_4

Která z novinek vás zaujala nejvíce?

R

(10) Komentářů

  1. Všechny výrobky vypadají moc dobře. A jsi opravdu velmi krásně namalovaná. Nejvíc se mi líbí krém na ruce a balzám. Tak uvidíme, jestli nemco ulovím.

  2. Ali, ja som vlastne zistila, že som z tejto značky ešte nikdy nič nepoužila :).
    V každom prípade, jemné líčenie Ti pristane veľmi, vyzeráš jemne a sviežo a omladzuje Ťa.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial