Zkrášluji se» Umí žehlička dodat vlasům objem? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Zkrášluji se» Umí žehlička dodat vlasům objem?

Všechno, co hlásá, že nějakým způsobem dodá vlasům objem mě přitahuje jako magnet. Mít hustou hřívu a pěkně načechrané vlasy, je můj velký sen. Takže jsem takový dobrovolný a nadšený testovač všech možných produktů na objem vlasů a věřím, že toho velkého objemu jednou dosáhnu. Už mi v tom dost pomáhají přípravky od Paul Mitchell, které jsem vychvalovala třeba TADY, ale když se mi naskytne vyzkoušet ještě něco jiného, jdu po tom.

zehlicka objem_ Concept

Teď se mi do ruky třeba dostala žehlička pro velký objem vlasů od české značky Concept. Ano, žehlička. Ta věc, která naopak uhlazuje vlasové vlákno a bohužel jsou po ní vlasy většinou zplihlé, rozhodně ne objemné. Ale zaujal mě její netypický zahnutý tvar, tak jsem si říkala, že by na tom třeba něco mohlo být…

Tak jsem se jala testování. Trošku mi trvalo, než jsem se se žehličkou naučila manipulovat, přeci jen se na ni musí trošku jinak než s klasicky rovnou. Tato zahnutá se zakulacenými okraji má vlasy u kořínků jakoby podtočit a nadzvednout je právě od té hlavy (toť má teorie, protože přesný návod jsem nikde nenašla). Tím se má právě dosáhnout toho objemu. Výsledek vidíte sami.

zehlicka pred a po

Myslím, že i přesto, že žehlička ty vlasy může u kořínků vlasů trošku zvednout, to žehlení je chtě nechtě prostě splácne.

Co se ale žehličce musí nechat, že díky „inovativní technologii“ ArganKera její destičky obsahují arganový olej a keratin, které o vlasy pečují a dodají jim lesk. To mohu opravdu potvrdit, vlasy jsem měla po vyžehlení hezky lesklé, příjemné na dotek a takové vzdušné. Nevšimla jsem si, že by je nějak přesušovala, nebo ničila, i když jsme ji měla na max. 200°C. Ale to podle mě budou umět všechny žehličky z této řady Golden Care, nemusí být zahnuté a určené na objem. To mi přijde jako fajn snaha vymyslet něco inovativního, ale bohužel se mi nezdá, že by to výrazně fungovalo. Nebo mám vlasy, na kterých to nefunguje? Těžko říct, ale v mém případě si na pomoc k docílení objemu povolám něco jiného.

Recenze žehličky pro vytvoření objem vlasů Concept

Máte s touto značkou žehliček/ elektrospotřebičů také nějakou zkušenost?

R

1 komentář

  1. Pingback: Stalo se: LEDEN 2016 | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial