Co se děje» To NEJ z PROSINCE 2015, předsevzetí a přání do nového roku - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Co se děje» To NEJ z PROSINCE 2015, předsevzetí a přání do nového roku

Prosinec, to pro mě byly hlavně Vánoce a přípravy na ně. A zejména ty příjemné. Pekla jsem cukroví, byla i na nějakých vařících kurzech (a naučila se péct věnečky!), nakupovala dárky a udělala nějakou domácí výzdobu. Bavilo mě to a chtěla jsem, aby moje holky měly toto období spojené se samými příjemnými vzpomínkami. Takže jsem se snažila naladit příjemnou vánoční atmosféru a vyhnout se stresům. Naučila jsem se dělat i pěknou vánoční kávu a doufám, že jste ji taky vyzkoušeli 🙂 Musím se pochválit, že se mi letos opravdu podařilo mít vše nachystané do Štědrého dne, kdy jsem už opravdu nechtěla nic řešit a už jen nasávat tu magickou atmosféru ve vzduchu.

kava_barista_2

Což se povedlo a já si celý den užívala těšení se holek na Ježíška. Je to  vlastně rok od roku hezčí, Sárinka to letos prožívala opravdu hodně a celý den vyhlížela Ježíška z okna a neustále kontrolovala stromek, jestli tam už náhodou nebyl.

Musím říct, že tyto Vánoce byly jedny z nejhezčích, moc jsme si je s holkama užily a taky dostaly samé skvělé dárky. A od svátků vlastně jen jezdíme po návštěvách, lenošíme, hrajeme si a cpeme se. Ani se mi nechce přiznávat, že to nicnedělání za chvíli skončí. Takže proto i ta pauza tady na blogu. Potřebovala jsem vypnout, takže nedělám fakt nic výkonného a jen se flákám. Dokonce jsem se stala závislá na dalším seriálu, a to How to Get Away with Murder, který mě po pár dílech úplně pohltil. A to chci přečíst ještě mraky knih! No čas nenafouknu, tak se musím smířit s tím, že letos to už nestihnu 🙂

vanoce_1vanoce_2

Ale naštěstí další rok už nám klepe na dveře, tak tu kupu knih beru určitě s sebou, se závazkem, že v tom roce 2016 je už fakt přečtu!

Jinak si žádná předsevzetí nedávám, možná, jen trochu šlápnout na brzdu a víc odpočívat. To jsem ale říkala už při lámání letopočtu loni 🙂 Každopádně se na nový rok a všechny výzvy v něm moc těším a nemůžu se dočkat, co všechno v něm zažijeme. Snad to budou jen samé dobré věci.

A vám tímto také přeji, ať vás ten další rok potkávají jen ty příjemné záležitosti, máte se stále z čeho radovat a dosáhnete všeho, po čem toužíte!

 Uvidíme se v příštím roce a připíjím si s vámi na ten Nový rok alespoň takto virtuálně 😉

pripitek

Foto via Pinterest

A ještě naposledy koukněte na videa z posledního měsíce tohoto roku 😉

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial