Kosmetika» Spotřebováno / září - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kosmetika» Spotřebováno / září

Další várka prázdných obalů od různých kosmetických produktů, které se nám za minulý měsíc doma sešly, je tady! Minulý měsíc jsem se rozloučila s více věcmi, některé jsem ani nedopotřebovala, protože už mě nebavily a bylo potřeba uvolnit místo jiným. Tak tady je celý přehled 😉

spotrebovano rijen_

Avon dětský šampón Hello Kitty (KLIK)

Divošky oblíbený šampón, měla ho hodně ráda, pěnil tak akorát a vlásky myl dobře bez podráždění. Podle složení neobsahoval ani SLS a přišel mi dobrý. Klidně bych pořídila znovu.

Hydratační krém Hydrabio Legere Bioderma (KLIK)

Hodně lehoučký, ale přitom dobře hydratační krém. Měla jsem ho ráda. Hlavně v létě byl moc fajn, pokožku zbytečně nezatěžoval a dodal ji akorát vláhy. Dobře se kombinoval i s různými séry. Vhodný i pro mastnou pokožku. Pořídila bych ho znovu.

Holící gel Satin Care Olay Sensitive

Bezva gel, který se s vodou napěnil. Vhodný i pro citlivou pokožku. Mně se s ním holilo velmi dobře a měl i příjemnou parfemaci. Možná zase někdy pořídím.

Dětská bezfluoridová pasta na zuby Alverde (DM Drogerie)

Tuto pastu používaly obě moje holky a chutnala jim (to doslova). Je vhodná už pro první zoubky, ale jelikož divoška pastu stále polyká, dávám jí stále tu bezfluoridovou a tato vyšla dobře. Asi zase někdy koupíme.

Kondicionér Sebamed (KLIK)

Průměrný kondicionér, vlasy se po něm rozčesávaly dobře, nemám, co bych mu vytkla, ale mám oblíbenější 🙂

Clarins krém na krk Extra Firming Neck Rejuvenating Cream (KLIK)

Měla jsem vzoreček, který mi vydržel cca měsíc, takže nemůžu dělat závěry, jestli účinkuje nebo ne. Byl každopádně příjemný, hutnější, ale do pleti se vsákl rychle a nebyl mastný. Momentálně bych si plné balení nekoupila, krk natírám běžně pleťovými krémy. Tak možná někdy později, až se na něm více bude odrážet stáří 🙂

Saloos Sprchový olej granátové jablko (KLIK)

Zajímavý olejíček, který se po smíchání s vodou proměnil v mlíčko. Tím jsem si umyla tělo, smyla a pokožka zůstala pěkně vláčná. To bylo super. Ale horší byl ten uzávěr, kdy mi z toho vždy vyteklo víc, než jsem chtěla. Možná v budoucnu zase někdy pořídím, třeba jinou vůni, kromě toho způsobu aplikace, byl fajn.

Hydratační krém NutraEffects od Avon (KLIK)

Překvapivě dobrý hydratační krém od Avonu s výtažky z chia semínek. Měl takovou gelovo-krémovou texturu a byl mi moc příjemný. Používala jsem ho hlavně v létě. Přiznám se ale, že jsem ho nedopotřebovala, protože se mi pleť začala horšit (ale krém za to nemohl, spíš díky hormonální změně, odstávce kojení) a já teď potřebuji trošku jinou péči. Klidně bych si ho třeba příští léto zase pořídila, ve srovnání s tím, kolik stojí, mi přijde jako opravdu kvalitní krém.

Antiperspirant Borotalco Invisible

Vysouvací průhledná tyčinka, která měla zabránit potu a neušpinit oblečení. Musím říct, že to celkem splňovala, používala jsem ho hlavně v tropech, které u nás vládly. Je bez aluminiových solí a přišel mi fajn. Jen ta jeho vůně :-/ Trošku mi smrděl, jako takové ty staré pánské voňavky typu Pitralon. Takže kvůli tomu si ho už pořizovat nebudu. Ale mám teď doma jeho formu ve spreji a ta je super, úplně jiná vůně! 🙂

Šampon na objem Stop the Water… (KLIK)

Eco šampon s výtažky papáji a v nádherném minimalistickém balení s pumpičkou. Byla to moje chlouba u vany. Opravdu mi po něm vlasy přišly nadýchanější a šampón i krásně ovocně voněl. Moc fajn záležitost. A lahvičku si nechávám, tu nevyhazuji! Jen je trochu dražší, takže momentálně si ho znova pořizovat nebudu. Možná někdy 🙂

Šampon Naturals Kids 2v1 Avon (KLIK)

Další dětský šampon od Avonu, nějak jsme teď vypotřebovali oba (já v něm třeba myla štětce :-)). Krásně voněl po jablkách a skořici, vlásky po něm divoška měla hezky lesklé, tak bych se mu v budoucnu určitě znovu nebránila.

Krém na ruce Mandel Weleda (KLIK)

Další skvost z mandlové řady od Weledy, nádherně voněl a dobře ruce hydratoval. Dělal mi společnost u počítače a voněl mi na nich při psaní článků 🙂 A ruce byla hezky vláčné 🙂 Na úplně extra vysušené ruce bych dala něco jiného, ale na běžné mazání rukou mi stačil a prostě tu jeho parfemaci můžu. A ještě byl přírodního složení. Klidně bych si ho znovu koupila.

Maybelline Express Remover

Odlakovač na nehty s houbičkou v kelímku. U nás se zatím asi neprodává, mám ho z letiště. Odlakoval dobře, jen se tam ta houbička trošku hýbala, úplně nebyla stabilní. Ale vydržel mi odlakovávat asi 2-3 měsíce, což je slušný výkon. Kdyby byl v Čechách pak za rozumné peníze, klidně bych si ho koupila.

Bubchen Baby Oil (KLIK)

Olejíček byl příjemný, mazala jsem s ním Stelinku jako úplné miminko až vlastně doteď. Měla jsem ráda jeho vůni. Má přírodní složení a nemám nic, co bych mu vytkla. Klidně bych ho pořídila znovu, jen už olejíčky na mimi pokožku nepoužíváme.

Tělové máslo Avon Planet Spa (KLIK)

Tělová másla od Avonu mám ráda, většinou mají dobrá složení bez minerálních olejů, jsou hutná a dobře vyživí pokožku. Toto s kakaovým máslem jsem také měla ráda, ale přišlo mi, že časem žlukl, nebo zoxidoval. Prostě ta jeho vůně už byla divná. Když jsem se jím namazala, prostě mi to smrdělo. Ani jsem ho kvůli tomu nedopotřebovala. Takže toto bych si znovu nekoupila, ale jiný druh od Avonu asi ano.

Čistící dětské ubrousky Tesco

Koupila jsem si je ze zvědavosti a musím říct, že nebyly špatné. Líbil se mi ten uzavíratelný obal. Mokré byly tak průměrně, na Biodermu ale nemají. Každopádně jemné byly a ani nedráždily, takže bych je i koupila znovu.

Máte s některými uvedenými produkty také zkušenost?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial