Kosmetika» Spotřebováno / červenec - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kosmetika» Spotřebováno / červenec

Další měsíční várka prázdných obalů od různých kosmetických produktů naší rodiny je tu! Co se nám osvědčilo a co ne?

spotrebovano_cervenec_

1. SANITISING HAND WASH / BIO*D (KLIK)

Úžasný mycí gel na ruce, hlavně hezky voněl po pelargoniích:-) Sice do kytek moc nedělám, ale toto mi vonělo, jak kdybych pletla nějaký květinový věneček. Navíc vůbec nevysušoval, neobsahuje žádné sulfáty a další chemické látky, je na přírodní bázi. Navíc zabije veškeré bakterie, i třeba salmonelu, takže jsem ho měla u dřezu. Bude mi chybět. Určitě si od této značky ještě něco koupím!

2. DEEPLY MOISTURIZING PAPER MASK / ESSENCE (KLIK)

Tato maska se mnou jela na dovolenou. Obzvláště po slunění cítím, jak má pokožka touží po pořádné hydrataci. A musím říct, že tato maska jí celkem pomohla. Je to taková ta papírová maska, ve které vypadáte jako zombie, pak si ji jen sundáte a pleť vypadá o poznání lépe. Příjemné překvapení, tato na cesty úplně stačí, super. Jestli ji někde potkám, zase pořídím.

3. ANTIPERSPIRANT SENSIBIO DEO / BIODERMA

Hodně účinný antiperspirant i s příjemnou parfemací. Používala jsem ho hlavně do posilovny nebo při náročnějších dnech. Fungoval opravdu skvěle. Jen mi trochu vadilo, že obsahuje hliníkové soli. Ale zase na druhou stranu, neznám žádný opravdu dobře účinný antiperspirant bez nich. Nebo máte někdo doporučení? Možná zase někdy pořídím, do posilovny potřebuji opravdu něco silnějšího 🙂

4. ČISTÍCÍ MASKA MUD MASK PURIFYING & MATTIFYING / SEPHORA

Tak toto byla vážně síla. Musím říct, že tato maska je opravdu hodně účinná a pleť jsem po ní měla hladkou a póry o dost čistější (zcela úplně ne, černé tečky na nose mi třeba nevytáhne snad nic). Takže si ji určitě zase někdy pořídím, až bude v Sephoře nějaká akce 🙂

5. OČNÍ KRÉM DARK CIRCLES / MEDIK8 (KLIK)

Je neuvěřitelné, jak dlouho mi tento krém vydržel! Určitě to byly tak 3-4 měsíce! Běžně mám oční krém vypotřebovaný během 2 měsíců (při natírání ráno a večer) a tento se mi zdál vážně bezedný. Stačilo ho celkem trochu a i přesto dobře hydratoval a vyživil oční pokožku. Jen ty kruhy pod očima mám pořád :-/ Ale kdo by neměl, když vstávám průměrně tak 3-4 za noc a sedím často po večerech u počítače? Takže spíš svůj boj s kruhy pod očima vzdávám a spíš vsadím na korektory. Takže z toho důvodu už nemám v plánu si tento krém znovu pořizovat, jinak mi přišel fajn.

6. MASKA NA VLASY AFTER SUN INTENSIV KUR / BALEA

Cestovní minibalení, které jsem měla na dovolené. Vydrželo mi na 2 použití. Určitě příjemné, vlasy byla hladší a konečky né tak vysušené. Takže na cesty, hlavně k dovoleným u moře, bezva záležitost, to asi celá tato řada.

7. BALZÁM NA RTY ATODERM LEVRES / BIODERMA

Můj oblíbený balzám na rty, který mě na zimu často zachraňoval z rozpraskaných a šupinatých rtů (bohužel je mám hodně citlivé na změny počasí a trpím na to často :-/ ). Na jaře jsem ho odložila a teď jsem se k němu zase vrátila, protože jsem z ničeho nic měla rty úplně v havarijním stavu a nic mi na ně nepomáhalo. Takže jsem se k němu vrátila a fakt bomba, pomohl mi hodně, bohužel jsem ho už moc neměla a tak jsem si na dovolené pořídila něco jiného. Na zimu se k němu zase určitě vrátím!

8. DĚTSKÝ ŠAMPON FRAIS MONDE (KLIK)

Je přírodního původu, což se mi na něm líbilo, divošce vlasy umýval taky dobře, ale to balení, nebo ta konzistence šampónu byla trošku průšvih. Všude hodně tekl, sotva jsme ho otevřeli, bylo téměř čtvrt balení pryč. Hodně tekutý a ten uzávěr úplně dobře netěsnil. Takže další bohužel ne.

9. SPRCHOVÝ GEL TETESEPT UVOLNĚNÍ (KLIK)

Super sprcháč, jako asi každý od Tetesept. Sice měl být na uvolnění, ale já jsem ho používala i ráno a často mě osvěžil. Vůně opět moc povedená po pomeranči a jasmínu. I když ta grep-máta mi voněla malinko víc, takže příště spíše tu 🙂

10. SÉRUM MAGNOLIA / KORRES

Tyto vzorečky jsem dostala k nákupu krému (o tom už brzy více) a tedy musím říct jedno velké wau! Málokdy mě vzoreček přesvědčí ke koupi celého balení, ale těmto se to povedlo. Takže čekám na Dny Marienne a hned razím do Korresu pro plné balení! Úžasně mi to pleť nacuclo, opravdu dobře hydratuje a vyhlazuje, dělá výbornou službu pleti a účinky jsou vidět hned 🙂

11. UHLAZUJÍCÍ SPREJ NA OCHRANU VLASŮ PŘED TEPLEM EVERSEEK / L’OREAL PARIS (KLIK)

Jeden z mých nejoblíbenějších sprejů na ochranu vlasů třeba při žehlení (na kulmování ale ne, hodně to vlasy uhlazuje, což v tomto případě není potřeba 🙂 ).  Vlasy to i vyhladí a jsou po něm lesklejší 🙂 Pravděpodobně se k němu zase vrátím!

12. RŮŽOVÝ OLEJ / WELEDA (KLIK)

Ach ta vůně!!! Ta mi bude moc chybět, šetřila jsem si ho hrozně dlouho, mrška dost rychle mizel. Mazala jsem se s ním na vlhkou pokožku po koupeli a hlavně po holení, báječně pokožku hydratoval a byla dobře promazaná (a po holení nebo epilaci zklidněná) a nádherně voněla! Jestli bude někde v akci, tak určitě pořídím.

13. DĚTSKÁ ZUBNÍ PASTA BIOREPAIR (KLIK)

Bezfluoridová pasta pro divošku s příchutí jahody. Má ji hodně ráda, kupujeme ji v Profimedu. Teď má ale tu z DM Drogerie a ta ji taky chutná. K této se možná zase někdy vrátíme (třeba i pro Stelinku 🙂 ).

14. TĚLOVÉ MÁSLO INDIA INTENSITY PLANET SPA / AVON (KLIK)

Moc příjemné tělové máslo, tato edice se moc povedla. Vonělo tak jakoby orientálně a hlavně pokožku fakt dobře vyživilo. Ani neobsahovalo minerální oleje a celkově bylo moc fajn. I přesto si ho asi pořizovat znovu nebudu, protože tělová másla/ mléka ráda střídám a doma mám x jiných. Ale z této řady Planet Spa možná někdy ještě něco zkusím, opravdu příjemné a voňavé krémy za dostupnou cenu 🙂

15. MINERÁLNÍ PUDR LILY LOLO (KLIK)

Minerální pudrů jsem vyzkoušela už bezpočet (zrovna mám Bare Minerals), ale od této značky mi poměrem kvalita-výkon přišel nejlepší! Takže až dopotřebuji ten BM, tak se k této značce zase vrátím (asi příští rok :-)), používám je jen v létě.

16. ŠAMPON REPLENISHING MOISTURE SHAMPOO / CAVIAR ANTI-AGING ALTERNA

Cestovní balení, které jsem dostala od S0bi. Jak víte, tak mám od této značky masku a i šampón je bomba! Prostě toto je zatím ta nej vlasová péče, kterou jsem vyzkoušela. Hlavně na suché vlasy. Opravdu dělá nádherně lesklé vlasy! Možná časem pořídím plné balení 🙂

Máte s některým z produktů také zkušenost?

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial