Kosmetika» Čtenářka Martina testuje novou vlasovou řadu Elséve Extraordinary Oil od L’Oréal Paris - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kosmetika» Čtenářka Martina testuje novou vlasovou řadu Elséve Extraordinary Oil od L’Oréal Paris

Jestli vás trápí suché vlasy, nebo třeba jen konečky, jako mě, dnešní článek je pro vás jako dělaný. L’Oréal Paris totiž pod svou značkou Elséve uvedl novou řadu Extraordinary Oil, která je právě určená na suché a poškozené vlasy.

elseve_extraordinary oils_

Mě občas zlobí jen ty sušší konečky, takže jsem z této řady ocenila olejíček, který jste už mohli vidět v mých příspěvcích TADY a TADY. Mám ho moc ráda, i když je celkem mastný, díky tomu, že jsou oleje opravdu přírodní, rychle se do vlasů vsáknou a vůbec je nezatíží. Naopak jim dodají hezký lesk. Používám ho po každém umytí, do vysušených vlasů.

V této řadě najdete ale i šampón, kondicionér a pečující masku. Ty už ale tolik nevyužiju, vlasy se mi u kořínků mastí celkem rychle a nemůžu říct, že bych měla vyloženě suché vlasy. Takže jsem je poskytla mé čtenářce Martině, která je pro vás otestovala. A tady jsou její postřehy.

Testovala jsem novou řadu Elséve, musím tedy říci, že opravdu krásně voní. Obsahuje přidané oleje, tudíž některým vlasům nemusí sednout, naopak je může mastit. Je spíše pro vysušené, poničené a tvrdší vlasy. Mám je hodně poničené od barvení a mně osobně dodaly hodně lesku a pružnost.

Kondicionér chce opravdu nanést jen trochu, má řidší konzistenci. Vlasy následně zjemní a navrátí jim přirozený lesk a sílu, nebudou roztřepená a lámavé.

Překvapila mě velice příjemná maska na vlasy, která je ve velkém kelímku a je jí tam opravdu hodně. Při nanesení stačí, když si vlasy vysušíte, naberete ji na konečky prstů, vmasírujete a následně opláchnete. Po použití masky jsou vlasy neuvěřitelně hebké a lesklé, jdou krásně rozčesat a vydrží díky tomu několik dní. Celkově jsou pak nádherně hladké.

Aby se mi vlasy spravily, mně osobně by stačil šampon. Tuto řadu ale budu muset střídat i s jinými přípravky, můj typ vlasů po delším používání těchto produktů měl tendenci se více mastit. Na hodně suché vlasy ale budou skvělé.

 Zkoušeli jste už tuto novou řadu vlasové péče?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial