Nádherné a poklidné svátky vánoční a vydařený nový rok! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Nádherné a poklidné svátky vánoční a vydařený nový rok!

Moje milé čtenářky (možná i čtenáři?), děkuji vám, že jste s mým blogem vydržely celý rok, snad vám byl inspirací i příjemným zpestřením všedních dní 🙂 Ráda bych ho uzavřela přáním všeho nejlepšího do toho dalšího, ať se sem máte stále proč vracet a je vám zde příjemně. A hlavně, ať se vám daří i ve vašem životě a vy maminky, ať s vašimi dětmi zažijete spoustu veselých okamžiků 🙂

vesele vanoce_02

My už se doma připravujeme na sváteční chvíle a taky na příchod Ježíška, který k nám přijde už zítra. Letos to dcera vnímá opravdu se vším všudy a každý den se nás ptá, jestli už jsou ty Vánoce 🙂 Tak zítra se konečně dočká a Stelinka je s námi zažije poprvé (vlastně minulý rok už je také slavila, ale z bříška 🙂 ). Takže si je užijte se vším všudy a nezapomeňte trochu zpomalit, já se na to nic nedělání moc těším!

Tím pádem si dávám blogovací prázdniny a ozvu se vám zase v příštím roce (ještě chystám jeden příspěvek, a to shrnutí velké adventní giveaway, kterou každý den až do Štědrého dne losuji na svém facebooku 😉 ).

vesele vanoce_01

A na závěr ještě něco k mému vánočnímu outfitu a makeupu, který jsem si vytvořila na focení a a plánuji ho i na zítřejší hodování. Šaty jsou ještě těhotenské z Asosu (podobné najdete třeba TADY), jen jsem je v pase svázala tenkým černým páskem a k nim jsem si natáhla puntíkaté punčochy z Londýna.

vanocni makeup

Na make-up jsem použila všechno, co vidíte na obrázku. Chtěla jsem mít svěží a „rozzářenou“ pleť, takže jsem použila hodně rozjasňovače (tohoto z řady Luxe od Avonu) a jako podklad Clarins Beauty Flash, který dodá jas unavené pleti. Taky skvělou službu udělal můj oblíbený make-up od Clarins (viz jeho recenze ZDE), nová paletka očních stínů Luxurious Nudes z řady Luxe od Avonu (bude v nabídce v dalším katalogu), která obsahuje pěkné odstíny s jemnými třpytkami a řasenka Supermascara Extreme od Collistar. A na závěr sytá rudá rtěnka M.A.C. odstín Russian Red

Takže šťastné a veselé, spoustu příjemných chvil s vašimi nejbližšími a uvidíme se v roce 2015!

P.S. Kdybyste mě chtěli sledovat i mezi svátkama, tak mrkněte na můj Instagram, občas tam něčím přispěju 😉

(16) Komentářů

  1. Martina Fraňková - Odpovědět

    Krásné vánoce celé rodině! Objevila jsem tvůj blog díky IG a jsem za to ráda. Rtěnka ti obrovsky sluší!

  2. Ali neskutečně ti to sluší!!! opožděně přeji krásné a veselé vánoce a taky šťastný nový rok celé rodině !!!!! 🙂

  3. Pingback: Kosmetika» Workshop a novinky z Avonu | Mámou stylově

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial