Kosmetika» Pojďte se mnou na skok do sprchy! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Kosmetika» Pojďte se mnou na skok do sprchy!

Dneska vám totiž ukážu svoje parťáky při ranní hygieně. Jsou to tady ti dva fešáci – Mycí emulze s olivovým olejem a Tělové zpevňující mléko s Q10 od Sebamedu, které jsem dostala k recenzi.

Oba dva jsou určené i na tu nejcitlivější pokožku a mají neutrální pH. Mycí gel s obsahem olivového oleje se může používat i na obličej, takže ve sprše ušetříte čas. Já si s ním mydlila jen tělo, na obličej si přeci jen přípravky vybírám a většině mycím gelům se po mých předešlých problémech vyhýbám. Takže nemůžu říct, jaký je na obličeji, ale na tělo je příjemný a nevysušuje. Jen mě překvapila jeho vůně typická spíše pro pánské sprchové gely. Hlavně ale musím pochválit jeho parťáka – zpevňující mléko s Q10, to je fakt skvělé. Nádherně se roztírá, zvláčňuje a i lehce zpevňuje (hádejte, kde ho teď hlavně využiju 😉 ). Ale především neobsahuje minerální oleje, jako většina tělových mlék v drogerii. Místo toho v něm najdete bambucké máslo a arganový olej. Za mě velké plus! 

sebamed pece dp sprchy

Co používáte na tělo ve sprše vy? Nakupujete sprchové gely v běžných řetězcích, nebo máte oblíbenou nějakou speciální značku?

 

(2) Komentářů

    • To mě taky 🙂 Dosud jsem taky znala jen věci pro mimi, ale pro dospělé jsou taky fajn, ještě jsem zapomněla na antiperspirant bez hliníkových solí, hezky voní a celkem funguje 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial