«Kosmetika» Čokoládové orgie - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

«Kosmetika» Čokoládové orgie

Občas přijdou dny, kdy je potřeba si dopřát neošizené rozmazlování a pořádný relax…Prostě si užít takové ty ženské radosti, které nás navíc dělají krásnými. I když máte třeba jen hodinku či dvě, povzbudit smysly někdy musíte 😉 V poslední době (nejprve kvůli těhotenství a teď kojení) navíc objevuji krásy a sílu přírodní kosmetiky typu Lush či Body Shop. Snažím se do svého těla dostat co nejmíň chemie to jde (i když je to spíš boj s větrnými mlýny).

Včera byl jeden z těch dnů a já si užila ty pravé čokoládové orgie. Žádné výčitky nad nadbytečnými kily jsem však řešit nemusela. Podlehla jsem kouzlu čokoládové kosmetiky a koupila si pár voňavých zkrášlovadel. Jak si udělat báječný večer s touto sladkou dobrotou? Níže je pár tipů na produkty pro dokonalý čokoládový obřad od A do Z. Já jsem zase tak důsledná nebyla, ale kdo čokoládu opravdu miluje, jistě moje tipy ocení. Rozmazlování může začít!

 Správnou čokoládovou atmosféru si navodíte vonným aroma olejíčkem (http://www.aromis.cz/cokolada-ean025-skup1.php) nebo svíčkou  Airwick (seženete např. v DM)

Chybět nesmí čokoládový sprchový gel, např. Bourjois (seženete v Tescu nebo parfumerii Douglas) nebo Dermacol. 

 Při relaxaci ve vaně můžete hýčkat i svoji pleť – čistící čerstvá maska od Lush (http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20427-cupcake.html?katID=), naprosto k sežrání! 
I vlasy by neměly být ošizené. Recept na domácí vlasovou čokomasku: V misce rozmíchejte 3 polévkové lžíce nízkotučného tvarohu s vlažnou vodou, aby vznikla hladká masa. Přidejte 1 polévkovou lžíci kakaa. Směs naneste rovnoměrně na vlasy. Nechte 10 minut působit a nakonec důkladně opláchněte. (zdroj: http://prozeny.blesk.cz)
 

Po báječné koupeli báječné tělové máslo od Body Shop (cena 150 Kč/ 50ml). Nemá chybu, silně návykové! 
Na hebké rtíky vláčný čokoládový balzám, např. Body Shop (180 Kč) nebo Lush (http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/20788-double-choc.html?katID=)
 
 
Vše můžete završit čokoládovým lakem na nehty – Chocolate Moose od O.P.I. (http://www.micky-nails.cz/index.php?main_page=product_info&products_id=1055)…
 
  ….a krásně hustou a krémovou horkou čokoládou s mátovou příchutí od Cioconat http://www.cajicky.cz/horka-cokolada-cioconat-mentolova-p152
Jakou čokoládu máte nejraději a kterým výrobkům z ní neodoláte?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial