S mužem jsme testovali kosmetiku Phytomer s mořskými přísadami, jak obstála? - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

S mužem jsme testovali kosmetiku Phytomer s mořskými přísadami, jak obstála?

Je to asi měsíc a půl, co jsem dostala na vyzkoušení kosmetiku Phytomer. Dva produkty pro mě a jeden pro muže (i když krém si ode mě taky chodil půjčovat). Tato značka je přírodního rázu (což mě ihned zaujalo) a vyznačuje se tím, že obsahuje blahodárné mořské složky extrahované pomocí nejmodernějších metod. Já jako ryba mám k moři velmi blízký vztah a moje přítomnost u něj mě vždy neskutečně nabije energií. Cítila jsem tedy, že toto musím vyzkoušet a mohla by to být péče pro mě jako dělaná. Představím vám tedy produkty, kterými jsem se poctivě mazala a řeknu vám, jaký dojem na mě udělaly.

phytomer_2

PHYTOMER CITYLIFE (ODKAZ)

Tento přípravek má v názvu „sorbet“, což jsem vůbec netušila, co od něj mohu očekávat. Vybrala jsem si ho, jelikož je moje pleť dle mého unavená a toto by mělo právě umět pleť nakopnout a bojovat proti známkám únavy. Jeho konzistence je spíše gelová, z čehož mám radost, protože mám mastnější pleť a tak mi dokonale sedne. Má úžasné hydratační schopnosti a moji pleť hezky vyhladí a vypne na ní jemné vrásky. Podle popisu obsahuje komplex složek CITYSAFE, který je založen na symbióze 3 mořských cukrů, červených řas a modrých mikrořas, které zamezují projevu negativních účinků znečištěného městského prostředí na pleť jako je dehydratace, známky únavy, tmavé skvrny a povadlost. Opravdu mohu potvrdit, že pleť po něm ztrácí na mdlém nádechu a vypadá víc svěže. Líbí se mi, že se může aplikovat i na oční okolí, ale osobně mám kolem očí raději hutnější krémy. Takže jsem ho vyzkoušela i tam, snesu ho, ale sahám spíše po specializovanější oční péči. Ale třeba na cesty, kdy se mi nechce tahat několik krémů, je super, vlastně se s ním dá namazat i večer, protože neobsahuje SPF. Když to shrnu, tento gelový krémík mé pleti prospíval.

phytomer_1

PHYTOMER ÉMERGENCE (ODKAZ) 

Lehké gelové sérum, které má mít exfoliační schopnosti, vyhlazovat pleť, zmenšovat póry i zesvětlat pigmentové skvrny. Jak víte, já miluju exfoliační přípravky a používám jich několik a denně. Neuvěřitelně se mi po nich zlepšila pleť. Takže jsem s nadšením šla testovat i toto sérum nabité hned 3 AHA kyselinami – kyselinou glykolovou, mléčnou a citronovou) a mořskou AHA kyselinu (Porphyra Conchocelis). Zní to jako úplný zázrak, který vyloupne zcela novou pleť. Jelikož mám tedy s exfoliačními přípravky srovnání, musím bohužel říct, že nějakou extra změnu jsem na pleti nezaznamenala a byl to pro mě velmi slabý čajíček. Sérum je určené na denní použití, takže chápu, že kyseliny nemohou být ve velké koncentraci. (A určitě je pak třeba pleť chránit SPF!) Možná by to chtělo mu dát ještě více času. Těžko říct. Ale jinak na pleti bylo příjemné, dobře se vsáklo a dodalo pleti i nějakou kapku hydratace. Budu ho každopádně používat ještě dál a dám vám pak vědět ve SPOTŘEBOVANÝCH, jestli ho musíte mít nebo ne.

IMG_6208

PHYTOMER GLOBAL PUR CLEANSING GEL (ODKAZ)

Tento čistící gel vyfasoval můj muž, ale já si s ním také párkrát umyla obličej. Protože když jsem se ho zeptala na dojmy, bylo to stylem: „Jó, dobrý.“ Tento čistící gel má připravit mužskou pokožku na holení, zbaví ji nečistot a zároveň nevysušuje. Díky nějakým jeho složkám, jako je mořské oxhylium, okysličuje, detoxikuje a revitalizuje pokožku a má i protizánětlivé složky. Já musím říct, že je extrémně příjemný, neobsahuje ani SLS, takže moc nepění a tak nějak pěkně po pleti klouže a nabalí na ni ty nečistoty. Nezůstává po něm ani takový ten pocit stažení. Jestli chcete svým partnerům tedy udělat radost, nebo je podpořit, aby o sebe více pečovali, toto je dobrý start. A já tomu mýmu asi taky pomůžu s jeho spotřebováním, fakt mě samotnou nadchnul 🙂

Znáte tuto kosmetiku? Zaujalo vás od ní něco? 

R

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial