Krásnější za 90 sekund? UFO mini maska a další převratné kosmetické novinky - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Krásnější za 90 sekund? UFO mini maska a další převratné kosmetické novinky

Technologie v kosmetice se vyvíjí a kolikrát žasnu, co všechno si doma můžeme dopřát. Tentokrát jsem testovala super chytrou masku, výkonné rozjasňující sérum i ojedinělou rtěnku. Pojďte se na tyto novinky podívat zblízka.

ufo mini foreo

Chytrá maska Foreo UFO mini* (KOUPÍTE ZDE)

Když se řekne pleťová maska, asi se vám vybaví nějaká ta jílová nebo gelová pasta, případně jednorázová textilní, se kterou vypadáte jako z nějakého horroru. Při pohledu na tuto kulatou věcičku jsem ale za začátku nedokázala pochopit, jak toto může být maska? Navíc slibuje, že vám zajistí péči jako v salonu a to jen za 90 sekund! No to zní dobře, kdo by nechtěl mít hezčí pleť tak rychle? Pojďte si tedy přečíst, jak funguje a co všechno umí.

ufo mini foreo

Na UFO mini jednoduše nacvaknete kulatou plátýnkovou masku (jsou s ním spárované tyto dvě  hydratační a rozjasňující Make my day a noční regenerační Call it a night), přístroj spustíte a pak si 90 sekund užíváte naprosté blaho. Nepřeháním, takovou příjemnou péči jsem si naposledy vychutnávala na kosmetice v salonu. Maska během této krátké doby hřeje (termoterapie), pulzuje a pleť jakoby masíruje a střídají se u ní LED světýlka (červené aktivuje produkci kolagenu, zelené působí na rozjasnění pleti a modré redukuje akné). Díky tomu teplu se otevírají póry, účinné látky z té plátýnkové masky tedy pronikají hlouběji do pleti a pulsování a světýlka ještě ty příznivé účinky zdvojnásobují. S ničím takovým jsem se doposud nesetkala, je neuvěřitelné, jaké vymoženosti v dnešní době existují. Pro nás zaneprázdněné mámy je toto ale přesně ta věcička, kterou oceníme – efektivní a blesková.

Tato mini verze masky UFO je i celkem dostupná vzhledem k tomu, kolik stojí běžné jednorázové masky a péče v salonu. Já se ale jinak přiznávám, že kolikrát ten cyklus jedu i dvakrát po sobě, protože ten pocit rozmazlování s tou maskou fakt miluji a přijde mi i pro pleť blahodárnější. Tak proč z toho nevytěžit maximum.

K této UFO mini masce existuje i mobilní aplikace, přes kterou si do masky nahráváte ty plátýnkové masky a hlavně si tam nastavíte svůj profil – kolik je vám leť, jaký máte typ pleti, kolik vody za den vypijete a pak přes tu aplikaci i UFO masku zapnete. Režim se přizpůsobí tedy konkrétním potřebám vaší pleti, jak jste si to tam přednastavili. Všechno je to velmi intuitivní a snadné. Naschvál mi napište, co na tuto super vymoženost říkáte vy 🙂

Dermalogica Biolumin-C Serum (KOUPÍTE ZDE)

O tomto novém séru se tu dozvídáte možná poprvé (i když jsem se o něm zmiňovala už v tomto videu). Začíná se prodávat až dnes. Ale já ho testuji už něco přes dva týdny. Představte si mix vysoké koncentrace stabilního vitaminu C, kyseliny mléčné a peptidů. Vitamin C rozjasňuje, zesvětluje pigmentové skvrny a působí proti vráskám, kyselina mléčná lehce exfoliuje a vyhlazuje a peptidy se starají o to, aby se ty účinné látky dostaly pořádně hluboko do pleti a mohly fungovat. Výsledkem je hladká a rozjasněná pleť. Dermalogica přišla opravdu se skvělým načasováním, protože vitamin C je vhodné používat na pleti přes den hlavně v létě, chrání nás i proti volným radikálům, které vznikají při slunění, a minimalizuje vznik těch pigmentových skvrn. Já na něm oceňuji o tekutou skoro vodičkovou formuli, takže mi nezatěžuje moji mastnější pleť a rychle se vsákne.

Dermalogica Biolumin-C Serum

Kiehl’s Glow Formula Skin Hydrator (KOUPÍTE ZDE)

Další věcička, která slibuje rozjasnění pleti. Ale funguje zase na jiném principu. Tato podkladová báze je už tónovaná a po rozetření po ní zůstane na pleti takový zdravý jas. Není to úplně rozjasňovač, na pleti žádné třpytky nevidíte, jen vypadáte zdravěji. (Omlouvám se, že je toho jasu v tomto článku asi hodně, je mi jasné, že mi tu ještě chybí Jasněnka, aby to bylo kompletní 🙂 ) Takový ten „glow look“ teď prostě frčí. Dá se proto použít i přes make-up pro osvěžení pleti během dne. Nesplňuje ale jen ten projasňující efekt, ale má až 95% přírodních pečujících látek (třeba výtažek z granátového jablka) a zajistí i hydrataci.Proto bych řekla, že ho ocení suchá a taková ta mdlá pokožka. Já s moji mastnější a od přírody „jasnější“ pletí se bez něj asi obejdu, ale věřím, že hodně z vás mu přijde na chuť.

Kiehl's Glow Formula Skin Hydrator

Guerlain Rouge G (KOUPÍTE ZDE)

Tuto rtěnku s volitelným obalem sem prostě musím zařadit. I když samotná rtěnka novinkou není, tato možnost u ní měnit obaly ano. Ve stručnosti si vyberete jeden z 11 odstínů rtěnky a pak k ní jeden z 8 obalů. Pouzdra na rtěnku celkově vypadají hodně luxusně a jsou opatřené i zrcátkem. A takový tip: Můžete na ně vygravírovat svoje, nebo cizí jméno a někoho jí podarovat. A samozřejmě pouzdra můžete pak měnit i dle libosti, jak se vám hodí do kabelky, ale to už je taková rozmařilost. Každopádně hezká 🙂

Guerlain Rouge G recenze

Co, kde koupit

Jaká kosmetická novinka vás zaujala nejvíce?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial