Síla je v nás / OUTFIT & MOTIVACE - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Síla je v nás / OUTFIT & MOTIVACE

Měla jsem teď období, kdy mi nebylo moc dobře, chytla jsem nějakou virózu a celkově jsem cítila, že jsem někde, kde být nechci. Bylo potřeba se vrátit k sobě. I když už delší dobu pravidelně každé ráno medituji a napojuji se na moje vnitřní já, věděla jsem, že to chce jít ještě víc do hloubky. Asi se ptáte proč. 

sila je v nas

Teď vám možná řeknu věc, která vám trochu změní pohled na svět. Víte, že v sobě máte odpovědi úplně na vše? Že jen vy sami víte, co máte dělat, jak se uzdravit i jak žít. Tak aby vám bylo dobře a dělali jste, to co vás baví a naplňuje. Jen jsme díky cizím názorům a tlaku okolí na tuto schopnost úplně zapomněli a neumíme ji používat. 

sila je v nas

Proto se k sobě vracím každé ráno při krátké meditaci, a když mám čistou hlavu, najednou mi začnou chodit odpovědi na vše potřebné. Čím více jsem oproštěná od toho, co si myslí okolí a co mi kdo řekl, tím rychleji ty odpovědi dostávám. Ale hlava je po těch letech taaaak zanesená tím vším bordelem, co jsem různě vstřebala, že to často není jen tak. Proto to chce se k sobě vracet pravidelně. Teď jsem věděla, že potřebuji jít ale ještě dál. Že mi pár minut denně nestačí.

Díky neplánovanému „střevnímu detoxu“, kdy jsem fakt nikam nemohla, jsem najednou byla doma sama a uvědomila jsem si, že to jsem nebyla snad půl roku! Stále jsem někde lítala, seděla s kamarádkami nebo cestovala. Tato viróza mě hezky usadila a já pochopila, že toto jsem přesně potřebovala. Prostě to naše tělo ví. Stačí ho poslouchat a nebojovat s ním. A víte co? Nejdřív jsem byla vyděšená, co budu doma dělat, chtěla jsem jít ven na všechny ty akce, které jsem měla domluvené, ale ve finále jsem za tuto lekci byla vděčná. Během toho týdne, kdy jsem byla sama se sebou jsem přišla na spoustu věcí. Došlo mi, že dělám plno věcí, které vlastně dělat nechci. Dala jsem se zase do souladu a po tomto týdnu jsem se stala silnější, víc v harmonii a s touhou věci měnit a dělat jinak – více poslouchat intuici a být sama sebou. 

Asi jste to zaznamenali na mém Instagramu a Youtube. Ano, plno věcí začínám dělat jinak. Upřímně k sobě a tak, aby to rezonovalo s mým vnitřním já, bez ohledu na to, co si myslí ostatní. Já žiji svůj život a jen já vím, co je pro mě dobré. Toto je hodně užitečné si připomínat. Žít život podle našich měřítek nebo podle měřítek společnosti, rodiny a okolí. Jen tak budeme šťastní. A jen my toto můžeme změnit, všichni, máme na to. Jen to chce tu vnitřní sílu v sobě opět najít. Jdete do toho se mnou? 

Pořiďte si (podobné) kousky z outfitu:

1 komentář

  1. To urcite! Obcas neni ale na skodu mit okolo sebe lidi, kteri te podpori a u kterych se muzes super vykecat – Seelenverwandte. Me napada jeste jedna vec, jak mi bylo vysvetleno pozitivni mysleni – pozitivni mysleni je super, kdyz mas vicero pozitivnich myslenek nez negativnich. A nemusis ani premlouvat hlavu. Meditace je super, procisti ti hlavu a ukaze smer.
    Vera
    https://simplelivingstylebyvera.blogspot.com/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial