Soutěž: vyhraj svou vysněnou kabelku! - Mámou stylově
Mámou stylově Lifestylový blog (nejen) pro maminky o módě, kosmetice, dětech, vaření, bydlení i cestování.

Soutěž: vyhraj svou vysněnou kabelku!

Taky jste tak posedlé krásnými a kvalitními kabelkami? Jestli ano, mám tu pro vás info o soutěži, ve které můžete získat luxusní kabelku zdarma dle vašeho vlastního výběru!

DELMAS SOUTEZ_

Tuto soutěž pro všechny ženy a dívky pořádá obchod Delmas, který prodává například značky Calvin Klein, Joop!, Elega by Dana M, Kipling, Guess a Samsonite. Delmas  je přední český prodejce kabelek a cestovních kufrů již od roku 1992 a má svoje kamenné prodejny v Praze ve Vodičkově ulici a v Metropoli Zličín. A můžete se tam třeba střetnout i se známými osobnostmi jako jsou Deana Jakubisková, Libuše Šafránková, Kateřina Brožová a Dana Morávková, které jsou mimo jiné zákaznicemi tohoto obchodu. Pokud však preferujete nákupy z pohodlí domova, funguje i online a nad 1 000 Kč nabízí dopravu zdarma po celé ČR 😉

Teď už ale rychle k té soutěži, stačí kliknout na TENTO ODKAZ a vyplnit potřebné údaje. V případě výhry si budete moci vybrat  zcela libovolnou kabelku z nabídky Delmas bez ohledu na cenu, a to nabízí i kousky kolem 10 000 Kč.

Zkusíte svoje štěstí? Já se už zapojila, jak jinak, jsem prostě kabelkový úchyl 🙂

P

1 komentář

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Translate »
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial